Νέο μικρό SUV από τη Nissan

Νέο μικρό SUV από τη Nissan

Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία-teaser του πρωτότυπου SUV/crossover που θα παρουσιάσει στο Sao Paulo Motor Show στη Βραζιλία.

Η νέα φωτογραφία-teaser που έδωσε στη δημoσιότητα η Nissan επιβεβαιώνει ότι το πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στο São Paulo Motor Show, που ανοίγει τις πύλες του στις 29 Οκτωβρίου, ανήκει στην κατηγορία sub-compact -μέγεθος σουπερμίνι.

Δηλαδή πρόκειται για ένα crossover που θα έρθει αντιμέτωπο στην αγορά με αυτοκίνητα του μεγέθους των Opel Mokka και Chevrolet Trax, αλλά και το επερχόμενο Suzuki Vitara.

To μικρό crossover της Nissan αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2015 και θα καλύψει το κενό που υπάρχει κάτω από το Qashqai παρέα με το πιο niche Juke. Με αυτό τον τρόπο, η Nissan θα ολοκληρώσει την παρουσία της στην αγορά των εμπορικών SUV/crossover.

Η Nissan πέραν της φωτογραφίας δεν έδωσε παραπάνω λεπτομέρειες, αλλά εκείνο που μπορούμε να διακρίνουμε από την εικόνα είναι οι εξαιρετικά κοντοί πρόβολοι, το μεγάλο ύψος από το έδαφος και οι ράγες οροφής. Στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το αυτοκίνητο κινείται σε πιο «χωμάτινη» φιλοσοφία και δεν πρόκειται για ένα λάιτ crossover. Προς επίρρωση αυτής της εκτίμησης έρχονται οι μεγάλες ζάντες που είναι ντυμένες με χωμάτινα λάστιχα.

Το ασημί μικρό SUV της Nissan συνδυάζεται με πορτοκαλί ράγες οροφής, συνδυασμός παράξενος που αν δεν πρόκειται για σχεδιαστικό τερτίπι πρωτοτύπου, υποδηλώνει ότι το μοντέλο θα έχει και πρόγραμμα αισθητικής εξατομίκευσης.

[Πηγή Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube