Νέο μεγάλο σπορ σεντάν από τη VW

Νέο μεγάλο σπορ σεντάν από τη VW

H Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα ένα ζεύγος από σκίτσα για να μας δώσει μια πρώτη γεύση από ένα νέο πρωτότυπο που θα ντεμπουτάρει την επόμενη εβδομάδα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Οι λεπτομέρειες είναι ανύπαρκτες, ούτε καν όνομα δεν έχει το πρωτότυπο, ή τουλάχιστον δεν το δημοσιοποίησαν μέχρι τώρα, αλλά από το σκίτσο και από κάμποσα μισόλογα με στελέχη της VW μπορούμε να σχηματίσουμε μια αρχική ιδέα.

Καταρχήν πρόκειται για ένα σεντάν ή ένα 4πορτο κουπέ, αν θέλετε. Φημολογείται ότι το σύστημα κίνησής του θα είναι υβριδικό, με ένα βενζινοκινητήρα TSI, μάλλον δίλιτρο, και δύο ηλεκτρομοτέρ. Η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος 4MOTION και όλο το πακέτο κινητήρων μετάδοσης θα είναι παρόμοιο με αυτό του Cross Coupé GTE concept.



Η Volkswagen λέει ότι το πρωτότυπο θα χρησιμοποιεί μια νέα, προοδευτική σχεδιαστική γλώσσα, πρωτότυπη για τη μάρκα. Και επειδή το αυτοκίνητο μοιάζει με το νέο CC και επιπλέον δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τις διαστάσεις του, η VW επιβεβαίωσε ότι τοποθετείται πάνω από αυτό.

Για τα υπόλοιπα και αναλυτικές πληροφορίες, υπομονή μέχρι τις 3 Μαρτίου, οπότε και το νέο πρωτότυπο-γρίφος της Volkswagen θα αποκαλυφθεί στο Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης.

[Πηγή Volkswagen]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube