Νέο Infiniti Q30 στη Φρανκφούρτη

Νέο Infiniti Q30 στη Φρανκφούρτη

Το πρωτότυπο Infiniti Q30 θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, φωτογραφίζοντας ένα κόμπακτ premium χάτσμπακ/crossover.

Μια πρώτη εικόνα του μελλοντικού Q30 μας είχε δώσει το πρωτότυπο Etherea στην Έκθεση της Γενεύης το 2011, με suicide doors και κεντρικές κολόνες ενσωματωμένες στις πόρτες.

Το πρωτότυπο Infiniti Q30 που θα παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα μας δώσει μια πιο ακριβή εικόνα από το premium χάτσμπακ/crossover που ετοιμάζει η εταιρεία. Ο Andy Palmer, επικεφαλής της Infiniti, το περιέγραψε ως ένα ιδιότυπο μοντέλο, κάτι ανάμεσα στα Audi A3 και Q3.

Το νέο πρωτότυπο που απεικονίζεται σε σκίτσο στη φωτογραφία μας, δείχνει το δρόμο της ανάπτυξης της Infiniti σε νέες κατηγορίες της αγοράς και τον απώτερο στόχοτης εταιρείας που είναι η προσέλκυση ενός νεότερου και πιο μοντέρνου κοινού.

«Το πρωτότυπο Q30 είναι το πρελούδιο για τη διεύρυνση της γκάμας της Infiniti, που αποτελεί και τον κορμό της επιθετικής αναπτυξιακής στρατηγικής μας», δήλωσε ο Johan de Nysschen, πρόεδρος της εταιρείας. Το νέο μοντέλο θα είναι επίσης το πρώτο που εξελίσσεται υπό την αιγίδα και την επιρροή του Sebastian Vettel, υπεύθυνου επιδόσεων των μοντέλων της Infiniti.
Πριν από αυτές τις αποκαλύψεις, η Infiniti είχε διαψεύσει τις υποθέσεις ότι το Q30 που θα λανσαριστεί εμπορικά το 2015 και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Σάντερλαντ στην Αγγλία, θα μποορύσε να είναι ένα αντίγραφο του Nissan Qashqai.

[Πηγή Infiniti]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube