Νέα υβριδική Bentley

Νέα υβριδική Bentley

H Bentley, στο 2014 Beijing Motor Show, επέδειξε μια «πράσινη» Mulsanne που θα ενσωματωθεί μελλοντικά στην γκάμα της.

Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε εχθές στο 2014 Auto China στο Πεκίνο, βασίζεται στη Mulsanne και εξελίχτηκε ως ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό μοντέλο, με στόχο να αυξήσει την ισχύ κατά 25%, ενώ παράλληλα να μειώσει τις εκπομπές CO2 κατά 70%.

Επιπλέον η υβριδική Mulsanne μπορεί να διανύσει μέχρι 50 km, κινούμενη αμιγώς με ηλεκτρική ενέργεια, και χωρίς να εκπέμπει ρύπους.

Η υβριδική Bentley ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες Mulanne, τόσο εξωτερικά με διαφορετικές γραμμές στο προφίλ, άλλη μάσκα, άλλα φανάρια και δαγκάνες φρένων, όσο και στην καμπίνα. Εκεί υπάρχουν διαφορετικοί διακόπτες και όργανα που υποστηρίζουν και απεικονίζουν την υβριδική λειτουργία, αλλά και δερμάτινο σαλόνι με καπιτονέ μοτίβο, το ίδιο που τοποθετείται στη Mulsanne Mulliner Driving Specification.

Η Bentley ανακοινώνει ότι το σύστημα plug-in hybrid θα το δούμε για πρώτη φορά στο SUV της βρετανικής εταιρείας. Αυτό είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί το 2016, αρχικά με το συμβατικό, θερμικό κινητήρα, και ένα χρόνο αργότερα και στην υβριδική έκδοσή του.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Bentley, μέχρι το 2020, πάνω από το 90% της γκάμας της θα έχει και υβριδικό εκπρόσωπο.

[Πηγή Bentley]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube