Νέα σκίτσα του πρωτότυπου Audi e-tron

Νέα σκίτσα του πρωτότυπου Audi e-tron

Το νέο μέλος της οικογένειας μοντέλων e-tron της Audi θα παρουσιαστεί στην προσεχή Έκθεση της Σαγκάης.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Audi μερικά νέα σκίτσα του πρωτότυπου e-tron, λίγες μέρες πριν την παρουσίασή του στην Έκθεση της Σαγκάης.

Τα σκίτσα παρουσιάζουν ένα φουτουριστικό όχημα που ανήκει στην κατηγορία των μεγάλων SUV, με τα μικρά παράθυρα και την επικλινή οροφή να χαρίζουν τον απαραίτητο δυναμισμό και μια καλή αεροδυναμική απόδοση.

Ακόμα, τα φώτα είναι τεχνολογίας LED Matrix, με αντίστοιχο φωτισμό να διαθέτουν και τα δύο σήματα της φίρμας εμπρός και πίσω.

Στην καμπίνα, συναντάμε μια φυσική σχεδιαστική εξέλιξη του Virtual Cockpit που επεκτείνεται προς την κεντρική κονσόλα με δύο μεγάλες οθόνες αφής υψηλής ανάλυσης. Οι χώροι θα βολέψουν με άνεση τέσσερις ενήλικους, με τους πίσω να διαθέτουν δική τους οθόνη αφής, εν είδη προσωπικού infotainment.

Το Audi e-tron Concept είναι ηλεκτρικό και το σύστημα κίνησης αποτελεί μια εξέλιξη του αντίστοιχου συστήματος του e-tron quattro Concept που παρουσιάστηκε πριν περίπου δύο χρόνια. Εκείνο το πρωτότυπο χρησιμοποιούσε τρία ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής ισχύος 500 ίππων που χάριζαν επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε 4,6” και τελική ταχύτητα 210 km/h, με την αυτονομία να ακουμπά τα 500 km.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube