Μικρό crossover-MPV από τη Mitsubishi

Μικρό crossover-MPV από τη Mitsubishi

Η Mitsubishi δείχνει μια εικόνα teaser του νέου 7θέσιου crossover concept που θα παρουσιάσει τον Αύγουστο.

H εικόνα του “small crossover MPV” που έδωσε στη δημοσιότητα η Mitsubishi αρχικά μας μπέρδεψε διότι το πρωτότυπο μοιάζει ίδιο με το eX concept (φωτ. κάτω) που είχε δείξει πέρσι η εταιρεία στο Σαλόνι του Τόκιο.

Τη σύγχυση ενέτεινε το γεγονός ότι το πρωτότυπο της εικόνας έχει ακριβώς το ίδιο μεταλλικό κίτρινο χρώμα που είχε και το eX concept.

Αν προσέξεις όμως, υπάρχουν διαφορές. Το νέο πρωτότυπο, που θα εκτεθεί στο Σαλόνι της Ινδονησίας, έχει μπάρες οροφής, διαφορετικούς θόλους τροχών και πίσω φώτα που εκτείνονται στις πολύ πιο κάθετες κολόνες της σκεπής. Οι κάμερες που χρησιμεύουν ως εξωτερικοί καθρέφτες έχουν αλλάξει θέση και πιθανότατα θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές που δεν φαίνονται στην επίτηδες σκοτεινιασμένη εικόνα-teaser.

Παρότι το νέο πρωτότυπο θα είναι κι αυτό ένα μικρό crossover/MPV όπως το eX concept, εντούτοις η Mitsubishi λέει ότι θα είναι αρκετά ευρύχωρο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 άτομα στην καμπίνα του. Στοιχεία για το κινητήριο σύστημά του δεν έχουν ακόμα δοθεί, αλλά δεν θα εκπλαγούμε αν το νέο πρωτότυπο έχει ηλεκτρικό κινητήρα και τερακίνηση AWD όπως το περσινό concept.

Πλήρη στοιχεία και φωτογραφίες του νέου πρωτοτύπου θα έχουμε στις 11 Αυγούστου όταν θα αποκαλυφθεί το νέο concept car στην Indonesian Auto Show 2016.

[Πηγή: Mitsubishi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube