Μικρό crossover C1 Urban Ride από τη Citroën

Μικρό crossover C1 Urban Ride από τη Citroën

Η ζήτηση για ψηλωμένα μικρά με περιπετειώδη εμφάνιση είναι μεγάλη, και η Citroën είναι άλλη μια εταιρία που αναλαμβάνει να την ικανοποιήσει.

Το Citroën C1 Urban Ride είναι η crossover εκδοχή του Citroën C1. Ένα ψηλωμένο μικρό με αγριεμένη εμφάνιση που αν βρει τον δρόμο προς την παραγωγή θα έχει να ανταγωνιστεί τα Opel Adam Rocks και VW Cross up!.

Όπως ακριβώς οι πιθανοί ανταγωνιστές του έτσι και το Citroën C1 Urban Ride έχει αυξημένη κατά 15 mm απόσταση από το έδαφος. Δεν υπάρχει κάποια ριζική αλλαγή στην αρχιτεκτονική της ανάρτησής του η οποία εξακολουθεί να αποτελείται από γόνατα McPherson μπροστά και ημιάκαμπτο άξονα πίσω.

Ο εκτός δρόμου χαρακτήρας του Citroën C1 Urban Ride ενισχύεται από τα άβαφα τμήματα πλαστικού που διατρέχουν τους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ του, καθώς και τις προστατευτικές ποδιές με εμφάνιση αλουμινίου εμπρός και πίσω. Η κίνηση βέβαια μεταδίδεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.

Το Citroën C1 Urban Ride είναι προς το παρόν μια σχεδιαστική άσκηση που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού την επόμενη εβδομάδα. Όμως κάλλιστα θα μπορούσε να μεταφερθεί απευθείας στη γκάμα της Citroën, ως ένα πιο προσιτό crossover από το νέο C4 Cactus.

[Πηγή: Citroën]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube