Infiniti: Ετοιμάζει πρωτότυπο για το Σαλόνι του Ντιτρόιτ

Infiniti: Ετοιμάζει πρωτότυπο για το Σαλόνι του Ντιτρόιτ

Θα είναι το πρώτο δείγμα για την εικόνα των μελλοντικών μοντέλων της εταιρείας και θα το δούμε σε λίγες ημέρες στο NAIAS.

Το νέο πρωτότυπο που θα εμφανιστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, στις 14 Ιανουαρίου, θα είναι η πρώτη «δήλωση» της Infiniti για τη μελλοντική της εικόνα.

Θα αφορά μάλιστα σε μια ολόκληρη γενιά μοντέλων και από όσο μπορούμε να δούμε, κάποια από τα χαρακτηριστικά της είναι τα λεπτά εμπρός φώτα και δύο «μαχαιριές» στο καπό.

Σύμφωνα με τη διεύθυνση σχεδιασμού της εταιρείας, το εν λόγω πρωτότυπο θα ανεβάσει σε άλλο επίπεδο την αισθητική των σεντάν, υπό τη μορφή ενός τετράθυρου κουπέ με σημαία του την κομψότητα.

Η μακριά καμπίνα, οι ισορροπημένες αναλογίες και η μυώδης σχεδίαση θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Νέο Infiniti QΧ50

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Karim Habib, ο οποίος μεταπήδησε στην Infiniti από τη BMW και αυτό είναι το πρώτο μεγάλο πρότζεκτ υπό την καθοδήγησή του. Πάντως πέρα από τα παραπάνω δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία για το νέο πρωτότυπο, πέραν ενός υπαινιγμού για αμιγώς ηλεκτρική κίνηση.

Για το αυτοκίνητο μίλησε και ο Αντιπρόεδρος του τομέα σχεδιασμού της Infiniti, Alfonso Albaisa, λέγοντας ότι σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εταιρεία.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του μάλιστα αυτό δε θα έχει μόνο να κάνει με την αισθητική, αλλά και με τα μηχανικά του μέρη, ισχυροποιώντας ουσιαστικά τον υπαινιγμό του Habib.

[Πηγή: Autoexpress.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube