H Lamborghini του 2030

H Lamborghini του 2030

Η σχεδιαστική σπουδή με την ονομασία Bandido μας παρουσιάζει το μέλλον της ιταλικής φίρμας.

Το εικονιζόμενο μονοθέσιο ηλεκτρικό πρωτότυπο απεικονίζει το «εξωφρενικό» σχεδιαστικό μέλλον της Automobili Lamborghini.

Ονομάζεται Bandido (ληστής) και αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ δύο απόφοιτων μαθητών σχεδίου, του Fernando Pastre Fertonani που ασχολήθηκε με την εξωτερική σχεδίαση και του Yangznan Kang που επικεντρώθηκε στην σχεδίαση του cockpit.

Οι δύο νεαροί σχεδιαστές ολοκλήρωσαν το έργο τους με την συμβολή του σχεδιαστικού τμήματος της Lamborghini, και αποτελεί μέρος του μεταπτυχιακού τους στο τμήμα Μετακίνησης και Σχεδιασμού του Scuola Politecnica di Design στο Μιλάνο.

Ο τίτλος της σχεδιαστικής μελέτης είναι “ένα hypercar για το 2030” και απεικονίζεται από ένα μονοθέσιο με κεντρικά τοποθετημένη την θέση οδήγησης, και τον οδηγό εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα. Επιπλέον, η σχεδίαση του πρωτότυπου έχει προβλέψει ηλεκτροκινητήρες μέσα στους τέσσερις τροχούς, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει και θερμικός κινητήρας στο κέντρο, εν είδη υβριδικού.

Η σχεδίασή του ξεχωρίζει από τις έντονες ακμές, τους θηριώδεις τροχούς, το ανοιχτό cockpit και την τεράστια πίσω φτερούγα, με το «αμάξωμα» να είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να κουμπώσει με ευκολία πάνω σε ένα ανθρακονημάτινο πάτωμα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube