Η Peugeot ετοιμάζει ρετρό-στιλ κουπέ

Η Peugeot ετοιμάζει ρετρό-στιλ κουπέ

Η φωτογραφία teaser δείχνει ένα κλασικό κουπέ στο στιλ του παλιού 504 Coupé. Πρόκειται για προπομπό ενός 508 Coupé;

Καθώς πλησιάζει το Σαλόνι του Παρισιού, η φρενίτιδα των teasers έχει ξεκινήσει – και βέβαια η «τοπική» Peugeot δεν θα μπορούσε να απέχει.

Το εικονιζόμενο δημιούργημα, με την πολύ προφανή ονομασία «latest ConceptCar», δείχνει να αναβιώνει σχεδιαστικά στοιχεία του παλιού και αγαπημένου 504 Coupé του 1969.

Imparato με το Peugeot ConceptCar

Ο CEO της εταιρείας, Jean-Philippe Imparato, που ποζάρισε δίπλα στο πρωτότυπο και ανέβασε την εικόνα στο Twitter, λέει ότι το αυτοκίνητο τον έκανε να νιώσει «σαν μικρό παιδί» όταν το πρωτοείδε. Και προσθέτει ότι το concept car είναι αποτέλεσμα «δύο χρόνων σκληρής δουλειάς».

Αυτό σημαίνει ότι εξελισσόταν παράλληλα με το 508 της 2ης γενιάς, που παρουσιάστηκε στη φετινή Έκθεση της Γενεύης. Οπότε μπορούμε να συμπεράνουμε σε ποια πλατφόρμα θα είναι βασισμένο.

Αν το πρωτότυπο ακολουθεί σχεδιαστικά το νέο μεσαίο οικογενειακό Peugeot, συνδυάζοντας τις φόρμες του με στοιχεία από το 504 σε ένα 2+2 κουπέ αμάξωμα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά ξεχωριστό.
 
Θα πρέπει όμως να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 2 του Οκτώβρη για να δούμε πώς πραγματικά θα είναι το Peugeot “#ConceptCar” που θα «αφαιρέσει την πλήξη από το μέλλον».

[Πηγή: Peugeot Sport Club UK μέσω Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube