Διαρροή pick-up που θα μπορούσε να είναι το νέο Ford Ranger

Διαρροή pick-up που θα μπορούσε να είναι το νέο Ford Ranger

Φωτογραφίες από την Αυστραλία δείχνουν ένα πολύ ενδιαφέρον αισθητικά μοντέλο.

Το περιοδικό Wheels από την Αυστραλία δημοσίευσε δύο εικόνες ενός πρωτοτύπου το οποίο ίσως αποτελεί τη νέα γενιά του Ford Ranger, ή κάποιο αντίστοιχου μεγέθους μοντέλο επηρεασμένο από τη σχεδιαστική ταυτότητα της Ford.

Μπορεί το ανανεωμένο Ford Ranger να παρουσιάστηκε πριν από λίγο καιρό, όμως αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ford ετοιμάζει ήδη  την ολοκαίνουρια γενιά του δημοφιλούς pick-up η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί το 2021.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στη Μελβούρνη, απεικονίζουν ένα διπλοκάμπινο pick-up με φουτουριστικό σχεδιασμό που όμως μοιάζει κοντά σε στάδιο παραγωγής. Τα φωτιστικά σώματα σχήματος C που πλαισιώνουν τη μεγάλη χρωμιωμένη γρίλια, τα διαφορετικού χρώματος φτερά, η γραμμή των παραθύρων, οι ζάντες όπως και οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρας, παραπέμπουν στα μοντέλα Ranger, F-150 και Super Dut αμερικανικών προδιαγραφών.

Τα εντελώς μαύρα τζάμια είναι ένα σημάδι πως το εικονιζόμενο πρωτότυπο ίσως είναι κατασκευασμένο από πηλό, οπότε είναι πιθανό η φωτογραφία να διέρρευσε από το σχεδιαστικό κέντρο της Ford στη Μελβούρνη. Παρόλα αυτά, το σκόπιμο κρύψιμο του εμβλήματος κινεί υποψίες καθώς το μοντέλο θα μπορούσε κάλλιστα να προέρχεται από κάποιο νέο κατασκευαστή.

[Πηγή Wheels]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube