Διαρροή: Εικόνα-teaser Lexus LF-SA

Διαρροή: Εικόνα-teaser Lexus LF-SA

H Lexus Europe ποστάρισε από λάθος το μια εικόνα-teaser από το πρωτότυπο του προσεχούς «Yaris» της στο Twitter.

Η Lexus πρόσφατα ανακοίνωσε τα σχέδιά της να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρωτότυπο στο Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης. Και απ’ ό,τι φαίνεται, η ιαπωνική εταιρεία από ατύχημα ή σκοπίμως ποστάρισε μια φωτογραφία-teaser του αυτοκινήτου πριν από την προγραμματισμένη δημοσιοποίηση της.

Οι πληροφορίες σχετικά με το πρωτότυπο είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες, αλλά η Lexus Europe που το ποστάρισε στο Twitter νωρίτερα σήμερα αναφέρεται σε αυτό ως LF-SA concept. Η εικόνα αποσύρθηκε τάχιστα, αλλά η εταιρεία δεν απέφυγε τα screenshot από τους «γρήγορους» του web.

Έτσι, χάρις σε αυτούς του «πιστολέρο» του ίντερνετ, μπορούμε να διακρίνουνε μια αγριωπή μάσκα με φώτα LED, χαρακτηριστικό καπό και σειρά φώτων ημέρας LED σε σχήμα μπούμερανγκ.

Η Lexus μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τα χαρακτηριστικά του πρωτοτύπου LF-SA, αλλά προηγούμενες αναφορές μιλούν για ένα βασικό μοντέλο στην γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας που θα τοποθετηθεί κάτω από το CT 200h, δηλαδή θα είναι ένα Lexus Yaris. Η παραγωγή του LF-SA ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το μοντέλο παραγωγής τοποθετείται μέσα στο 2018.

[Πηγή WorldScoop]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube