BMW M8: Πρόγευση του 4θυρου Gran Coupé

BMW M8: Πρόγευση του 4θυρου Gran Coupé

H πιο hot 8 Series θα λανσαριστεί τόσο σε δίπορτη κουπέ όσο και κάμπριο, αλλά και σε 4πορτο Gran Coupé.

Η BMW θα αποκαλύψει το πρωτότυπο της M8 στη 4θυρη εκδοχή της αλά Gran Coupé στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το κόνσεπτ, που φαίνεται κατά ένα μέρος σε αυτή τη σκιασμένη φωτογραφία που βλέπετε, θα αποτελέσει το πρόκριμα της εικόνας και του στιλ για το κορυφαίο μοντέλο του M division με τα 600+ άλογα, στην πιο πρακτική εκδοχή του. Οι δύο επιπλέον πόρτες, υπαγορεύουν μακρύτερη οροφή για να δημιουργηθεί περισσότερος «αέρας» για το κεφάλι των πίσω επιβατών.

Η BMW Concept M8 Gran Coupé, όπως αναμένεται να ονομάζεται, περιγράφει την έκδοση παραγωγής που θα λανσαριστεί το 2019. Η 4θυρη έκδοση της M8 θα είναι βρεθεί δίπλα στην κουπέ και στην καμπριολέ στην γκάμα της νέας 8 Series, η οποία βρίσκεται στις εκθέσεις των αντιπροσώπων της BMW από τον Νοέμβριο.

Παρόλο που δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα, γνωρίζουμε ότι τα μοντέλα παραγωγής της M8 θα χρησιμοποιήσουν το διτούρμπινο κινητήρα V8 των 4,4 λίτρων, καθώς η M8 που έτρεξε στις φετινές 24 Ώρες της Daytona φορούσε αυτό το μοτέρ. Χωρίς να ανησυχεί για τους αγωνιστικούς περιορισμούς, η Μ8 παραγωγής αναμένεται να αποδίδει τουλάχιστον 610 άλογα, ούσα σε απόδοση πάνω από τους 600 PS της M5 και πολύ παραπάνω από τους 585 PS της Mercedes-AMG S 63 Coupé.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε τη νέα BMW M5

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube