Π.Π. Ταχύτητας & HTTC 2019: Στα Μέγαρα στις 4-5 Μαΐου

Π.Π. Ταχύτητας & HTTC 2019: Στα Μέγαρα στις 4-5 Μαΐου

Μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα τον Μάρτιο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας συνεχίζεται με τον 2ο αγώνα του, το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαΐου.

Στην 1η φετινή συνάντηση του θεσμού στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, είδαμε τα χρονόμετρα να δείχνουν κάτω από 58" στα δοκιμαστικά, χρόνο που αποτελεί νέο ρεκόρ πίστας, και απολαύσαμε αγώνες με έντονο συναγωνισμό σε κάθε κατηγορία. Ο κόσμος γέμισε και πάλι την πίστα, τονίζοντας εμφατικά την αναγέννηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας. Κι όλα δείχνουν ότι η αγωνιστική συνάντηση του Μαΐου θα είναι ακόμα πιο χορταστική!

Αυτή τη φορά θα δούμε στα Μέγαρα τα αγωνιστικά των Ομάδων Ν, Α και Ε, τα Ιστορικά, τα supercars και τα άλλα πανίσχυρα αυτοκίνητα της Formula Saloon, αλλά και τα Fabia 1.2 TSI του ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda στην 1η φετινή τους εμφάνιση σε αγώνα ταχύτητας, μετά από τη συμμετοχή τους στην Ανάβαση Διονύσου. Ο 2ος φετινός αγώνας ταχύτητας αποτελεί και τον 4ο για τη Super Season 2018-2019, τον θεσμό που θεσπίστηκε με πρωτοβουλία της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής και θα αναδείξει τον Υπερπρωταθλητή κάθε κατηγορίας, με τους νικητές να κερδίζουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα του 2020. Τελευταία προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής στον αγώνα είναι η M. Παρασκευή 26 Απριλίου.

Megara Eniaio

Οι κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας θα πλαισιωθούν και αυτό το Σαββατοκύριακο από εκείνες του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge 2019. Στην πίστα θα βρεθούν αυτοκίνητα των κατηγοριών Stock, Sport και Extreme. Υπενθυμίζεται ότι και οι οδηγοί του HTTC συγκεντρώνουν βαθμούς για τη δική τους Super Season 2018-2019, ενώ εντός του θεσμού «τρέχει» και το έπαθλο Clio Cup.

Οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ρυθμίσουν τα αυτοκίνητά τους την Παρασκευή 3 Μαΐου στο ολοήμερο trackday που θα διοργανώσει το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στην πίστα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του αγώνα, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι από φέτος είναι υποχρεωτικός για όλα τα αυτοκίνητα. Οι ομάδες θα μπορούν από την Παρασκευή  να διαμορφώσουν το χώρο τους στα pits και να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους να διανυκτερεύσουν στην πίστα.

Megara HTTC Extreme

Και για αυτό τον αγώνα, υπάρχει η δυνατότητα διαμονής των συμμετεχόντων σε απόσταση 20 km από την πίστα με πολύ χαμηλό κόστος. Το ξενοδοχείο IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου στο Αλεποχώρι διαθέτει τα δωμάτιά του στην προνομιακή τιμή των €30/δωμάτιο για το Σάββατο 4 Μαΐου, ενώ με κάθε κράτηση προσφέρει και μία επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ διανυκτέρευση για την Παρασκευή 3 Μαΐου. Για κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το IL DESTO STUDIOS – Ευθυμίου στα τηλέφωνα 6932428989 και 2105770879.

Ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας υποστηρίζεται από τις εταιρίες: SKAG, Λουξ Μαρλαφέκας, Puma και Linea Sport. Για διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη λέσχη:

Λέσχη ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.
Κύπρου 76, Περιστέρι
6944531231 / 6973018485
www.ellada-racingclub.com
www.facebook.com/ellada.racingclub

megara poster

[Πηγή: OMAE]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube