Παραμένει στην Force India o Sergio Perez

Παραμένει στην Force India o Sergio Perez

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η μετακίνηση του Lance Stroll από τη Williams. 

Η Racing Point Force India ανακοίνωσε ότι ο Sergio Perez ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα για το 2019.
Όπως συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές η ομάδα περίμενε πρώτα να υπογραφούν τα συμβόλαια με τους βασικούς χορηγούς του Perez και στη συνέχεια να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου. 
Η ομάδα με τις οικονομικές περιπέτειες που πέρασε πριν περιέλθει στην κοινοπραξία Racing Point με επικεφαλής τον Lawrence Stroll, όφειλε στον Perez περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια τα οποία και εξόφλησε. 

Να σημειώσουμε ότι ο Perez βρίσκεται στην Force India από το 2014 και έφτασε στην έβδομη θέση στις βαθμολογίες των οδηγών το 2016 και το 17, και αυτή τη στιγμή κατέχει την ίδια θέση για το 2018.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη συμφωνία. Η Force India είναι το σπίτι μου από το 2014 και μου επέτρεψε να εξελιχθώ ως οδηγός και να δείξω τις ικανότητές μου», δήλωσε ο Perez.

Εκ μέρους της ομάδας ο Otmar Szafnauer, δήλωσε ότι τα τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Sergio επιβεβαίωσε τη θέση του ως ένας από τους πιο ταλαντούχους και συνεπείς οδηγούς στην F1. Μας εξασφαλίζει σταθερότητα και αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα για την ομάδας».

Ενώ ο Perez είναι ο πρώτος επιβεβαιωμένος οδηγός της Force India για το 2019, δεν υπάρχουν ακόμη επίσημα νέα σχετικά με την αναμενόμενη κίνηση του Lance Stroll από τη Williams.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube