Ζυγώνει η ώρα του νέου Hyundai i30N [video]

Ζυγώνει η ώρα του νέου Hyundai i30N [video]

H Hyundai ετοιμάζεται για την παρουσίαση της σπορ έκδοσης του i30 και εντείνει τις δοκιμές στο ‘Ring.

H Hyundai έχει πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση N Division, κάτι που φαίνεται και από την διάρκεια εξέλιξης της σπορ έκδοσης του i30.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η θρυλική πίστα του Nürburgring έχει γίνει το δεύτερο σπίτι του hot hatch της Hyundai και αυτή την περίοδο γράφει πολλά km μέσα σε αυτή. Δεν αποκλείεται μάλιστα κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της «καυτής» έκδοσης του i30, οι άνθρωποι του N Division να ανακοινώσουν και κάποιο δυνατό(;) χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το πρωτότυπο του νέου Hyundai i30N

Το Hyundai i30N εφοδιάζεται με 2λιτρο 4κύλινδρο τούρμπο κινητήρα με άμεσο ψεκασμό, αποδίδοντας στην αδύναμη εκδοχή του 250 ίππους και στην δυνατή 280. Οι δύο εκδόσεις έχουν στον βασικό τους εξοπλισμό μπλοκέ διαφορικό, ενεργά αμορτισέρ και ενισχυμένα φρένα. Η κορυφαία σε απόδοση έκδοση έχει επιπλέον το πακέτο «Performance» με πιο σφιχτή ρύθμιση στην ανάρτηση και τροχούς 19” με ελαστικά Pirelli P-Zero. Ο πελάτης επίσης θα έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει ειδικά επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, όπως μπάρα στήριξης στην πίσω ανάρτηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες και επίσημα στοιχεία θα μάθουμε κατά πάσα πιθανότητα στην προσεχή Έκθεση της Φρανκφούρτης σε μερικούς μήνες.

[Πηγή: autoevolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube