Ζυγώνει η ώρα της Lamborghini Huracán Performante [video]

Ζυγώνει η ώρα της Lamborghini Huracán Performante [video]

Το νέο βίντεο μας παρουσιάζει πώς το ενεργό αεροδυναμικό κιτ βοήθησε στην επίτευξη(;) του ρεκόρ αυτοκινήτων παραγωγής στο Nurburgring.

Η Lamborghini έχει ξεκινήσει μια σειρά από βίντεο για τη νέα κορυφαία έκδοση της Huracán, με το πρώτο επεισόδιο να αφήνει υπόνοιες για νέο ρεκόρ στα αυτοκίνητα παραγωγής στο παλιό ‘Ring.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο βίντεο με τίτλο «Το μεγαλύτερο επίτευγμα στο Nürburgring… έρχεται» μας προϊδέαζε για κάποιο μεγάλο νέο. Δηλαδή, ένα χρόνο γύρου κάτω από 6’ 57”, καθώς ο χρόνος της Porsche 918 Spyder το 2013 ήταν 6’ 57” ενώ η Lamborghini Aventador SV γύρισε το 2015 σε 6’ 59” 73.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τις Lamborghini Huracán LP610-4 & LP580-2 [video]

Το νέο δεύτερο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, μας παρουσιάζει το πώς η νέα έκδοση επιδόσεων «κυριάρχησε» στην θρυλική πίστα με την βοήθεια του νέου ενεργού αεροδυναμικού κιτ ALA (Aerodinamica Lamborghini Attiva), με το ελεγχόμενο εμπρός κλαπέτο και την ρυθμιζόμενη πίσω φτερούγα.

Η νέα έκδοση Performante της Lamborghini Huracán θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης, ενώ νεότερά της θα έχουμε την 1η Μαρτίου μέσω του καναλιού της στο Youtube.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube