Ξεπούλησε ήδη το Honda NSX στην Αγγλία

Ξεπούλησε ήδη το Honda NSX στην Αγγλία

Παρότι το νέο Honda NSX δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα οι dealers της φίρμας στο Ην. Βασίλειο έχουν ήδη 100 προπαραγγελίες για αυτό.

Προς το παρόν το επόμενο Honda NSX το έχουμε δει μόνο καμουφλαρισμένο, να πραγματοποιεί δοκιμές και να... παίρνει φωτιά στο Nürburgring. Όμως ήδη 100 άνθρωποι έχουν δώσει προκαταβολή για να το αποκτήσουν.

Το βιβλίο παραγγελιών για το νέο Honda NSX στο Ην. Βασίλειο άνοιξε πριν από δύο χρόνια περίπου. Και παρότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει την τελική μορφή του αυτοκινήτου έχουν βρεθεί ήδη 100 αγοραστές που κατέβαλαν £5.000 (€6.300) ως προκαταβολή για την απόκτησή του. Έτσι τα NSX που προορίζονται για την βρετανική αγορά τον πρώτο χρόνο παραγωγής έχουν ήδη πουληθεί. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στο Detroit τον ερχόμενο Ιανουάριο, αλλά οι πελάτες θα παραλάβουν τα πρώτα αυτοκίνητα το 2016.

Ταυτόχρονα η βρετανική Honda ανακοίνωσε πως δέχεται παραγγελίες για άλλο ένα μοντέλο που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα: το νέο Civic Type R. Αρκεί σήμερα μια προκαταβολή £3.000 (€3.800) για να εξασφαλίσεις ότι θα είσαι ένας από τους πρώτους που θα παραλάβουν το νέο Type R, μετά το καλοκαίρι του 2015.

[Πηγή: Car Magazine]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube