Βόλτα με Porsche 911 GT2 RS προπαραγωγής

Βόλτα με Porsche 911 GT2 RS προπαραγωγής

700 ίππους θα έχει η Porsche 911 GT2 RS του 2018, όπως αποκαλύφθηκε σε ειδικό event όπου κάποιοι είχαν μια πρώτη εμπειρία συνοδήγησης.

Λίγο πριν η Porsche παρουσιάσει επίσημα την 911 GT2 RS, έδωσε σε λίγους εκλεκτούς μια πρώτη εμπειρία συνοδήγησης με ένα αυτοκίνητο προπαραγωγής. Και κάποια στοιχεία.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν κάνουν λόγο για ένα ειδικό επίπεδο εξοπλισμού με χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης που λέγεται Weissach Package. Το μοτέρ είναι 3.8 boxer, 6κύλινδρο φυσικά. Με δύο τούρμπο. Θα έχει ένα σύστημα ψεκασμού νερού για τη μείωση της θερμοκρασίας στην εισαγωγή. Αυτό που αρχικά είχε περιγραφεί ως «πάνω από 650 ίπποι» φαίνεται ότι τελικά να είναι 710 PS στις 7.200 rpm. Ο χρόνος 0-100 km/h που ανακοινώνει η Porsche είναι 2,9” και η τελική ξεπερνά τα 341 km/h.



Ο Uwe Braun, οικοδεσπότης της εκδήλωσης και διευθυντής του τμήματος Porsche GT έκανε λόγο για βάρος 1.500 kg, με το Weissach Package να εξοικονομεί περίπου 20 kg. Τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, προκύπτουν από ανθρακονημάτινες αντιστρεπτικές, ελαφρύτερη οροφή και roll-cage από τιτάνιο. Προαιρετικά, θα… αφαιρείται το σύστημα infotainment και ο κλιματισμός.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube