Toyota: Ανανέωση για την Corolla

Toyota: Ανανέωση για την Corolla

Νέα εμφάνιση και εμπλουτισμός του εξοπλισμού ασφάλειας για το μικρομεσαίο σεντάν της Toyota.

Με διάθεση σε πάνω από 150 χώρες και περιοχές του κόσμου, η Corolla καταλαμβάνει το 20% των παγκόσμιων πωλήσεων της Toyota, όντας το δημοφιλέστερο μοντέλο στην γκάμα της Ιαπωνικής φίρμας.

Όπως συμβαίνει και με όλα τα σύγχρονα μοντέλα της Toyota, έτσι και η ανανεωμένη Corolla ενστερνίζεται πλέον την νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας που ακούει στο όνομα Under Priority και Keen Look.

Ο νέος εμπρός προφυλακτήρας είναι πιο αιχμηρός και σε συνδυασμό με την διαφοροποιημένη μάσκα προσπαθεί να δώσει πιο έντονη παρουσία στο ιαπωνικό μικρομεσαίο σεντάν. Επανασχεδιασμένα είναι και τα φώτα με εντονότερα φώτα ημέρας τύπου LED.

Στο πίσω μέρος της ανανεωμένης Corolla οι αλλαγές εντοπίζονται στον προφυλακτήρα και τα νέα φώτα τύπου LED.

Ακόμα, η ανανεωμένη Corolla διαθέτει χρωματική παλέτα 9 χρωμάτων, με τα τρία να είναι εντελώς καινούρια: Platinum Bronze, Tokyo Red και Earth Bronze. Νέας σχεδίασης είναι και οι ζαντες αλουμινίου των 16 και 17 ιντσών.

Η Toyota δεν έχει ανακοινώσει αλλαγές για την καμπίνα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα διαθέτει το φρεσκαρισμένο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων Toyota Touch 2.

Τέλος, η ανανεωμένη Corolla θα διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό το πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense που περιλαμβάνει τα εξής συστήματα: Pre-Collision System, Lane Departure Alert, Automatic High Beam και Road Sign Assist.

Η ανανεωμένη Toyota Corolla θα ξεκινήσει την εμπορικής της καριέρα μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι.

[Πηγή: Toyota]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube