Τελικές δοκιμές αντοχής για τις Porsche Cayenne Hybrid [video]

Τελικές δοκιμές αντοχής για τις Porsche Cayenne Hybrid [video]

Η πλέον σύγχρονη υβριδική τεχνολογία της Porsche που εφαρμόζεται ήδη στις Panamera, πολύ σύντομα θα ξεκινήσει την εφαρμογή της και στη νέα Cayenne.

Το τελευταίο μέρος των δοκιμών εξέλιξης για τις υβριδικές εκδόσεις της νέας Cayenne περιλαμβάνει τις πιο ακραίες καταστάσεις που μπορεί να βάλει το μυαλό.

Αυτό σημαίνει δοκιμές τόσο σε συνθήκες που προσομοιάζουν καθημερινή χρήση από τον ιδιοκτήτη όσο και στις πλέον δύσκολες που υπάρχουν στον πλανήτη.

Όπως φαίνεται και στο video, οι τελευταίες Cayenne «προπαραγωγής» αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται από τους -40 oC του βόρειου Καναδά έως και τους +40oC της ερήμου του Ντουμπάι, καθώς και από το μποτιλιάρισμα του Γιοχάνεσμπουργκ μέχρι και ορεινά περάσματα με υψόμετρο που ξεπερνάει τα 3.000 m.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο κόκκινο η ζήτηση των υβριδικών Porsche Panamera

Όπως είναι λογικό, στο επίκεντρο όλων των δοκιμών βρέθηκε το υβριδικό σύστημα, που είναι το ίδιο που χρησιμοποιείται ήδη και αντίστοιχες εκδόσεις των Panamera. Είναι δοκιμασμένο ήδη δηλαδή, αλλά όχι στο αμάξωμα των Cayenne.

Όπως δήλωσε και ο Peter Hass, ο επικεφαλής της ομάδας ελέγχου ποιότητας της εταιρείας, «Σκοπός μας είναι να εξελίσσουμε και να παραδίδουμε στους πελάτες μας αυτοκίνητα που θα λειτουργούν 100% τέλεια κάτω από όλες τις συνθήκες».

[Πηγή: Porsche]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube