Teaser video, μαζί με νέες εικόνες και πληροφορίες για το νέο Volvo XC60

Teaser video, μαζί με νέες εικόνες και πληροφορίες για το νέο Volvo XC60

Η Volvo κλιμακώνει την επικοινωνία της για το νέο μεσαίο SUV της, με νέες εικόνες και αναφορές στα συστήματα ασφαλείας του.

Η Volvo φαίνεται ότι κατέχει πολύ καλά την επιστήμη της επικοινωνίας αφού κάθε μέρα φροντίζει να διατηρεί το ενδιαφέρον γύρω από το νέο XC60 ψηλά.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης στις 7 Μαρτίου και τώρα αποκάλυψε ακόμα μια φωτογραφία που δείχνει το πίσω φανάρι. Το πλέον χαρακτηριστικό του σημείο είναι ότι εκτείνεται και «μέσα» στην πίσω πόρτα.

Μαζί με τη συγκεκριμένη εικόνα η Volvo έδωσε στη δημοσιότητα και μερικές ακόμα που αφορούν στη μάσκα και το εμπρός φανάρι, το οποίο φαίνεται και στο πολύ σύντομο teaser video που ανέβηκε στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Τελευταία, αλλά πιο σημαντική είναι η πληροφορία που αφορά στα νέα συστήματα ασφάλειας που θα έχει το αυτοκίνητο. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι πλέον θα μπορεί να στρίβει και το τιμόνι αυτόματα προκειμένου να αποφύγει μια σύγκρουση σε περίπτωση που το αυτόματο φρενάρισμα από μόνο του δεν είναι αρκετό.



Εάν μάλιστα χρειάζεται (π.χ. εάν υπάρχει αντίθετα ερχόμενο αυτοκίνητο), το XC60 θα μπορεί να επανέλθει στην αρχική του πορεία. Το σύστημα θα λειτουργεί από τα 50 έως τα 100 km/h και αναμένεται να μειώσει ακόμα περισσότερο τα ατυχήματα στα οποία ένα αυτοκίνητο πέφτει πάνω στο προπορευόμενό του.

Είναι ακόμα ένα σημαντικό βήμα της Volvo προς την υλοποίηση του στόχου της για μηδενικούς θανάτους στο δρόμο μέχρι το 2020.

[Πηγή: Autocar.cο.uk, Volvo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube