Συνεχίζονται οι δοκιμές του νέου Opel Corsa

Συνεχίζονται οι δοκιμές του νέου Opel Corsa

Αν και είναι ακόμα καμουφλαρισμένο, το αυτοκίνητο δοκιμών δείχνει να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης.

Η επόμενη γενιά του σουπερμίνι της Opel εμφανίστηκε και πάλι να κάνει δοκιμές εξέλιξης σε γερμανικό έδαφος.

Σύμφωνα με τη γενικότερη γραμμή που ακολουθούν τα σύγχρονα μοντέλα της κατηγορίας φαίνεται ότι θα έχει αρκετά μεγαλύτερες διαστάσεις από το σημερινό μοντέλο, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν είναι μικρό.

Δε φαίνονται πολλές αισθητικές λεπτομέρειες αλλά είναι αρκετά ξεκάθαρο το ότι ακολουθείται η γραμμή του Astra, κατά κύριο λόγο στη μάσκα και τα μπροστινά φώτα.

Στο πίσω μέρος το καμουφλάζ είναι πολύ πιο έντονο και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να μαντέψεις την πραγματική εικόνα, ωστόσο φαίνεται πως τα φώτα θα έχουν ιδιαίτερη μορφή.



Μεγάλη αλλαγή εντοπίζεται στον εμπρός πρόβολο που είναι σαφώς μικρότερος από του σημερινού μοντέλου, κάτι που προφανώς θα μεταφράζεται σε μεγαλύτερο μεταξόνιο άρα και χώρους.

Σοβαρή επιρροή από το Astra αναμένεται και στο εσωτερικό κι αυτό αναμένεται να σημαίνει μοντέρνα εικόνα, προσεγμένα υλικά αλλά και προχωρημένο σύστημα infotainment με μεγάλη οθόνη αφής.

Για τα μηχανικά μέρη και το πάτωμα του νέου Corsa ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, όμως κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιεί μια μικρότερη εκδοχή της πλατφόρμας του Astra. Άρα, το νέο μοντέλο θα έχει χαμηλότερο βάρος, καλύτερη ακαμψία και βελτιωμένα δυναμικά χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Opel Corsa 1.3 DTE ecoFLEX

Οι κινητήρες πάντως δεν αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικοί από τους σημερινούς, αφού ήδη η νέα γενιά μοτέρ της Opel έχει βρει εφαρμογή στη σημερινή γενιά Corsa.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε το πότε θα παρουσιαστεί, όμως λογικά θα δούμε το νέο μοντέλο κάποια στιγμή προς το τέλος του 2017.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube