Subaru WRX STI MY2018: O τελευταίος σαμουράι [video]

Subaru WRX STI MY2018: O τελευταίος σαμουράι [video]

To WRX STI συμβολίζει το αποκορύφωμα της οδηγικής απόλαυσης που μπορεί να προσφέρει ένα Subaru.

H τελευταία «βερσιόν» του εμβληματικού WRX STI παρουσιάστηκε στις αρχές του χρόνου και φέρει αρκετές και ουσιαστικές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Πιο συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά στον έλεγχο του κεντρικού διαφορικού του συστήματος τετρακίνησης DCCD AWD. Σύμφωνα με την Subaru πλέον έχει μόνο ηλεκτρονικό έλεγχο (όχι δηλαδή και μηχανικό) για πιο ομαλή και γρήγορη απόκριση στη λειτουργία της.

Επιπλέον, η ανάρτηση έχει διαφορετικές ρυθμίσεις, ενώ για πρώτη φορά πατάει σε 19άρηδες τροχούς, με λάστιχα 245/35 R19 για μεγαλύτερη αμεσότητα.

Το σύστημα των φρένων έχει και αυτό αλλαγές, με νέες 6πίστονες μονομπλόκ κίτρινες δαγκάνες εμπρός και 2πίστονες πίσω. Οι δίσκοι είναι διάτρητοι και μεγαλύτεροι σε όλους τους τροχούς, για μεγαλύτερο εμβαδό τριβής και καλύτερη απαγωγή θερμότητας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στον κινητήρα δεν συναντάμε αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι ο 2,5λιτρος μπόξερ αποδίδει 305 ίππους.

Στόχος του βίντεο που δημιούργησε η Subaru είναι να αναδείξει τον ξεχωριστό και πολυσχιδή χαρακτήρα του ανανεωμένου WRX STI MY2018, που ξέρει να αντιμετωπίζει όλες τις «δυσκολίες» και να χαρίζει ένα χαμόγελο στον οδηγό του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube