Στο CES η πρεμιέρα του νέου Chevrolet Bolt 2017;

Στο CES η πρεμιέρα του νέου Chevrolet Bolt 2017;

O αντιπρόεδρος της Εξέλιξης Παγκόσμιου Προϊόντος της General Motors φέρεται να ανακοίνωσε ότι το νέο Chevrolet Bolt 2017 θα παρουσιαστεί επίσημα στο Consumer Electronics Show, στις 6 Ιανουαρίου.

Η πρεμιέρα του νέου και αμιγώς ηλεκτρικού Chevrolet Bolt παραγωγής δεν επιβεβαιώθηκε επισήμως, αλλά η διευθύνουσα σύμβουλος της GM, Mary Barra, θα παραδώσει στο κλειδί στη CES στις 6 Ιανουαρίου, οπότε μια επίσημη αποκάλυψη εκεί έχει την απαιτούμενη διασύνδεση.

Το Chevrolet Bolt που το έχουμε γνωρίσει ως πρωτότυπο Bolt EV στο περυσινό NAIAS, στο Detroit, που αποτελεί «το όραμα της Chevrolet για ένα προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο με τιμή περίπου $30.000», όπως είχε δηλώσει η Barra, εξελίχτηκε σε συνεργασία με την LG.

Ο σχεδιασμός του μοντέλου παραγωγής, τουλάχιστον απ’ ό,τι έχουμε δει στις φωτογραφίες scoop, διαφοροποιείται από αυτή του πρωτοτύπου με νέο εμπρός προφυλακτήρα, νέους εξωτερικούς καθρέφτες και πλευρικά μαρπιέ. Επιπλέον το αυτοκίνητο παραγωγής αναμένεται να έχει συμβατικές λαβές θυρών, καθώς και μικρότερους τροχούς έναντι αυτών των τεράστιων του Detroit.



Οι προδιαγραφές του αυτοκινήτου παραμένουν προς το παρόν άγνωστες, αλλά η Chevrolet επιβεβαίωσε προσφάτως ότι η LG θα προμηθεύσει έναν αριθμό διαφορετικών εξαρτημάτων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται το ηλεκτρομοτέρ, ο εσωτερικός φορτιστής και  μονάδα του αντιστροφέα ισχύος.

Chevrolet έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορα προγράμματα οδήγησης, θα υπάρχει δυνατότητα ταχείας φόρτισης, ενώ η αυτονομία θα ξεπερνά τα 320 km.

[Πηγή The Verge μέσω GM Authority]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube