To Škoda Fabia RS έφυγε, το Superb RS έρχεται;

To Škoda Fabia RS έφυγε, το Superb RS έρχεται;

Το Fabia RS είναι ήδη γνωστό ότι δεν θα έχει συνέχεια, όμως πλέον δεν αποκλείεται μια γρήγορη έκδοση της ναυαρχίδας Superb.

Για τη χώρα μας σίγουρα αυτή είναι μια καλή περίοδος για την εταιρεία, αφού μετά από μια περίοδο αδράνειας κι εξελίξεων, βρήκε και πάλι το δρόμο της.

Ωστόσο τα νέα για όσους περίμεναν την κορυφαία έκδοση του Fabia δεν είναι πολύ καλά κι αυτό το ξέρουμε εδώ και καιρό: «Οι αριθμοί δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικοί για το Fabia RS».



Αυτή ήταν η δήλωση που έκανε ο CEO της εταιρείας, Bernhard Maier, στους Βρετανούς συνεργάτες μας του Autocar. Δεν ξέρουμε ακόμα εάν η γκάμα του μοντέλου θα έχει για ταβάνι την έκδοση 1.0 TSI των 110 ίππων που διατίθεται ήδη, αφού δε θα ήταν καθόλου απίθανο να δούμε μια έκδοση με τον 1.400άρη TSI των 150 ίππων και το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. Όπως το Volkswagen Polo BlueGT δηλαδή, του οποίου τη δοκιμή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Από την άλλη σύμφωνα με πιο πρόσφατες δηλώσεις είναι πολύ πιο πιθανό να δούμε μια γρήγορη έκδοση RS του Superb, ένα μοντέλο που καθότι σαφώς ακριβότερο δικαιολογεί περισσότερο τη λογική των ακριβότερων και πιο ειδικών εκδόσεων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube