Τα ξημερώματα παρουσιάζεται το νέο Tesla Model 3

Τα ξημερώματα παρουσιάζεται το νέο Tesla Model 3

Το νέο βασικό μοντέλο της Tesla Motors θα έχει μεγάλη αυτονομία και θα προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις αμαξώματος.

Όταν η Tesla Motors παρουσιάσει το νέο της Model 3 σε μερικές ώρες, θα γίνουμε μάρτυρες της παρουσίασης του πιο προσιτού ηλεκτρικού μοντέλου της κατηγορίας των πολυτελών οικογενειακών στον κόσμο, γεγονός που αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου της Αμερικάνικης φίρμας εδώ και αρκετά χρόνια.

Το Tesla Model 3 δεν είναι απλά ένα καινούριο αυτοκίνητο. Είναι μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα που θα επιτρέψει στην Tesla Motors να δουλέψει και πάνω σε νέα concept. Όπως μάλιστα έχει πει και η ίδια η φίρμα, το νέο Model 3 θα αποτελέσει την βάση για ένα σπορ σεντάν και για ένα crossover. Όπως βέβαια έχει πει και ο ίδιος ο Elon Musk, ιδρυτής και CEO της Tesla Motors, επιθυμεί να δει άμεσα και ένα ηλεκτρικό pick up από την εταιρεία του.

Το νέο ηλεκτρικό Model 3 αναμένεται να έχει αυτονομία πάνω από 350 km και έως τώρα δεν υπάρχουν επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι όπως συμβαίνει και με το Model S, έτσι και το Model 3 θα έχει κορυφαίες επιδόσεις που μπορούν να κοντράρουν ακόμα και τις κορυφαίες εκδόσεις των ανταγωνιστών του (0-100 km/h σε περίπου 4”).

Τέλος, το νέο Tesla Model 3 θα παρουσιαστεί αύριο τα ξημερώματα και ήδη αρκετοί φίλοι και μελλοντικοί ιδιοκτήτες του νέου μοντέλου από Αμερική, Καναδά και Αυστραλία, έχουν κατασκηνώσει έξω από τις αντιπροσωπείες για να υποδεχθούν τη νέα προσθήκη στην γκάμα της Tesla Motors. Βέβαια, σε ανακοίνωσή του ο Elon Musk είπε ότι προτεραιότητα παραγγελίας έχουν οι κάτοχοι μοντέλου της Tesla.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube