Σε δοκιμές η νέα γενιά του Dacia Duster

Σε δοκιμές η νέα γενιά του Dacia Duster

Παρότι με βαρύ καμουφλάζ, φαίνεται πως το αυτοκίνητο που βλέπουμε στις φωτογραφίες έχει σοβαρές αλλαγές σε σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Το Duster είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τη Dacia, αφού στην ουσία πρόκειται για το αυτοκίνητο που την έβαλε και πάλι στο παιχνίδι με αξιώσεις. Και δικαίως.

Γι’ αυτό ακριβώς και θέλει διακαώς να διατηρήσει την επιτυχία του και στη νέα γενιά του μοντέλου, που όπως φαίνεται και στις εικόνες του Motor1, ετοιμάζεται. Μπορεί το καμουφλάζ να είναι ακόμα πολύ έντονο, όμως το αυτοκίνητο φαίνεται ακόμα πιο μυώδες, διατηρώντας σχεδόν έπακρο τη χαρακτηριστική γραμμή  του που αρέσει πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Dacia Duster 1.5 dCi

Οπότε υποθέτουμε ότι πρόκειται για νέα γενιά και όχι για μια ανανέωση, έστω και εκτενή. Στο εμπρός μέρος η εικόνα παραμένει άμεσα αναγνωρίσιμη ακόμα και κάτω από τα αυτοκόλλητα, ενώ οι μεγαλύτερες διαφορές έχουν να κάνουν με το προφίλ αλλά και το πίσω μέρος.



Από το εσωτερικό δεν υπάρχει καμία εικόνα που να μας επιτρέπει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, όμως η αλήθεια είναι ότι από όσο μπορεί να φανεί στις φωτογραφίες που έχουμε, φαίνεται εντελώς αλλαγμένο σε σχέση με του σημερινού μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η πάλη των τάξεων: Bentley Bentayga vs Dacia Duster [video]

Δε γνωρίζουμε εάν το νέο Duster θα βασίζεται σε διαφορετική πλατφόρμα της συμμαχίας Renault-Nissan ή απλώς σε μια εξέλιξη της υπάρχουσας, όμως είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει αναβαθμισμένα μηχανικά μέρη, για ακόμα καλύτερη οικονομία και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

Η Dacia δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα είναι γίνει η επίσημη παρουσίασή του, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να προορίζεται για το σαλόνι της Φρανκφούρτης που θα γίνει το Σεπτέμβριο.

[Πηγή: motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube