Σε δοκιμές εξέλιξης η νέα BMW Σειρά 1

Σε δοκιμές εξέλιξης η νέα BMW Σειρά 1

Αυτές είναι οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της πρώτης προσθιοκίνητης Σειράς 1.

H δεύτερη γενιά της Σειράς 1 παρουσιάστηκε το 2011 και έχει αρχίσει να ζυγώνει η ώρα της αντικατάστασης, με τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της τρίτης γενιάς να κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως είχαμε γράψει και πριν μερικές μέρες, η νέα τρίτη γενιά του μοντέλου θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2018 και θα είναι προσθιοκίνητη, μιας και θα βασίζεται στην πολυδιαμορφώσιμη πλατφόρμα UKL.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέα BMW Σειρά 1 2018

Παρά το βαρύ καμουφλάζ που έχουν τα πρώτα αυτοκίνητα εξέλιξης, η νέα βασική BMW θα έχει ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση. Σε αυτό συμβάλουν οι αναλογίες τους, καθώς αναμένεται να είναι φαρδύτερη και χαμηλότερη. Επιπλέον, τα φώτα θα είναι πιο πλατιά και λεπτά, θυμίζοντας αυτά της νέας 5άρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα Σειρά 1 θα κερδίσει σε χώρους όχι μόνο λόγω της μπροστινής κίνησης, αλλά λόγω και του μεγαλύτερου μεταξονίου που θα έχει σε σχέση με τον προκάτοχό της.

Η σύγχρονη πλατφόρμα UKL είναι συμβατή μόνο με 3κύλινδρα και 4κύλινδρα μοτέρ, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαθέτει την γκάμα κινητήρων των MINI και των BMW Active Tourer και X1, ενώ σίγουρα θα δούμε και κάποια plug-in υβριδική έκδοση.

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube