Scoop: Νέο Mitsubishi Pajero Sport 2016 χωρίς καμουφλάζ [video]

Scoop: Νέο Mitsubishi Pajero Sport 2016 χωρίς καμουφλάζ [video]

Η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη teaser video για το Pajero Sport 2016 που θα ντεμπουτάρει την 1η Αυγούστου.

Σε αυτό το νέο video, η Mitsubishi μας παρουσιάζει ψηφιακά σχέδια του επερχόμενου μεγάλου SUV της. Το νέο Pajero Sport 2016 βασίζεται στο pickup L200/Triton, αλλά με αναβαθμισμένο σχεδιασμό που έλκει την έμπνευσή του από το facelifted Outlander και το GC-HEV Concept.

Εν τω μεταξύ, το νέο Pajero Sport 2016 απαθανατίστηκε χωρίς κανένα καμουφλάζ, όπως μπορείτε να δείτε στη συνημμένη φωτογραφία. Έτσι μπορούμε να παρατηρήσουμε τη γραμμή του αμαξώματος και το χαρακτηριστικό εμπρός μέρος που είναι φορτωμένο με χρωμέ διακοσμήσεις.

Η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να αποτελείται από ένα 2,4λιτρο και ένα 2,5λιτρο κινητήρα ντίζελ, καθώς και έναν ατμοσφαιρικό 2,4λιτρο βενζινοκινητήρα. Η απόδοσή τους θα βρίσκεται μεταξύ ενός εύρους από 128 έως 181 PS.

Το νέο Mitsubishi Pajero Sport 2016 θα ντεμπουτάρει επίσημα στο Bangkok International Grand Motor Sale 2015 στην Ταϊλάνδη και η πώλησή του θα ξεκινήσει πριν από την εκπνοή του τρέχοντος έτους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube