Scoop: Νέο Lada Vesta, εσωτερικό χωρίς καμουφλάζ

Scoop: Νέο Lada Vesta, εσωτερικό χωρίς καμουφλάζ

Το εσωτερικό του επερχόμενου Lada Vesta παραγωγής απαθανατίστηκε χωρίς καμουφλάζ στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Ρωσία.

Δύο νέες φωτογραφίες του επερχόμενου Lada Vesta κυκλοφόρησαν στο web.

Απ’ ό,τι μπορούμε να δούμε, το Vesta θα εφοδιάζεται με δίχρωμο ταμπλό και στάνταρ a/c, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν με έξτρα χρέωση αυτόματο κλιματισμό, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, φώτα ομίχλης και ESP. Όπως και το XRAY, φωτογραφίες της καμπίνας του οποίου μπορείτε να δείτε επίσης στην γκάλερι που παραθέτουμε, το Vesta θα διατίθεται στάνταρ με χειροκίνητο σασμάν ή με αυτόματο της ZF (έξτρα).

Να θυμίσουμε ότι τo 4θυρο σεντάν Vesta είναι βασισμένο στην πλατφόρμα B/C της Lada και θα αντικαταστήσει το Priora. Έχει μήκος 4,35 m, μεταξόνιο 2,65 m και βασικά του εξαρτήματα προέρχονται από το Renault Mégane. H τιμή του θα ξεκινά από τα 8.000 ευρώ και ο CEO της AvtoVaz, Bo Anderson, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι όλοι οι κινητήρες του θα πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6.

Η AvtoVAZ θα λανσάρει το Vesta σε τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού και σε μια χρωματική παλέτα 18 αποχρώσεων. Κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας ατμοσφαιρικός 1.600άρης κινητήρας σε τρεις εκδοχές ισχύος: 87, 106 και 114 PS. Η Lada σχεδιάζει να κατασκευάσει τουλάχιστον 100.000 κομμάτια από το Vesta το 2016, οπότε και θα είναι μια χρονιά πλήρους παραγωγής για το αυτοκίνητο. Η παραγωγή του Vesta στο εργοστάσιο του Izhevsk θα αρχίσει το προσεχές φθινόπωρο.

Οι φωτογραφίες του ταμπλό του Lada XRAY είναι επίσημες, και το βλέπουμε να είναι εξοπλισμένο με χειροκίνητο σασμάν και χειριστήρια κλιματισμού εμπνευσμένα από την Dacia. Επίσης φαίνεται ότι διαθέτει δερμάτινο τιμόνι, καθώς και ράδιο-DC με θύρες USB και AUX.

Το ψηλωμένο XRAY σχεδιάζεται από τη Lada να μπει στην παραγωγή από τον Αύγουστο, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν στις αρχές του 2016. Το αυτοκίνητο βασίζεται στο Dacia Sandero Stepway και θα διατίθεται με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,6 ή 18 lt, με ισχύ 114 και 122 PS αντίστοιχα. Όπως και στην περίπτωση του Vesta, το μοτέρ θα συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο είτε αυτόματο σασμάν, αλλά και με εμπρός κίνηση ή τετρακίνηση από το Dacia Duster. Η τιμή του XRAY αναμένεται να ξεκινά επίσης από τα €8.000.

[Πηγή auto.mail.ru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube