Scoop: Νέο Hyundai i20 χωρίς καμουφλάζ

Scoop: Νέο Hyundai i20 χωρίς καμουφλάζ

Το νέο Hyundai i20 MY 2015 απαθανατίστηκε χωρίς καθόλου καμουφλάζ, λίγο πριν από τη φημολογούμενη επίσημη πρεμιέρα του, τον Οκτώβριο.

Το νέο Hyundai i20, που όπως φημολογείται θα ντεμπουτάρει επίσημα στο Mondial de l’ Automobile, τον Οκτώβριο στο Παρίσι, απαθανατίστηκε με καφουφλάζ πολλές φορές εφέτος.

Αλλά πλέον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, όπου το αυτοκίνητο σταμάτησε το κρυφτούλι και έτσι κάποιοι μπόρεσαν να το φωτογραφίσουν με την πραγματική φορεσιά του.

Το εμπρός μέρος του νέου i20 δείχνει οικείο του επίσης νέου i10, υιοθετώντας την οικογενειακή εταιρική ταυτότητα, με την εξάγωνη γρίλια στη μάσκα και τα μεγάλα φανάρια. Οι κορυφαίες εκδόσεις εξοπλισμού φημολογείται ότι θα έχουν χρωμέ χειρολαβές στις πόρτες, φλας ενσωματωμένα στους καθρέφτες και ζάντες ελαφρού κράματος σε σχέδιο «διαμαντέ».

Στο πίσω μέρος, η πόρτα σε σχέση με το παλιό μοντέλο ανασχεδιάστηκε, όπως και ο προφυλακτήρας με τους ενσωματωμένους ανακλαστήρες.

Οι κινητήρες που θα απαρτίζουν την γκάμα κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνουν τους ήδη γνωστούς από τα υφιστάμενα μοντέλα Hyundai i10 και i20: 3κύλινδρος 1.000άρης με 66 PS και 4κύλινδρος 1,2 lt με 87 PS βενζίνης, και 3κύλινδρος 1.1 με 75 PS και 4κύλινδρος 1.4 με 90 PS, αμφότεροι ντίζελ.

[Πηγή team-bhp.com μέσω Indian Autos Blog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube