Scoop: Νέο Ford Focus το 2019

Scoop: Νέο Ford Focus το 2019

Για πρώτη φορά εντόπισαν οι κατάσκοποι το εντελώς καινούριο Ford Focus που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2019.

Το πρωτότυπο που εντόπισαν οι κατάσκοποι σε δοκιμές εξέλιξης φέρει νέο αμάξωμα, με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Ford.

Είναι φαρδύτερο και μακρύτερο από το σημερινό, ώστε προσφέρει περισσότερους χώρους πίσω επιβατών και αποσκευών. Δύο τομείς στους οποίους το σημερινό μοντέλο είναι απλώς ικανοποιητικό, ειδικά στο περιθώριο για τα πόδια των πίσω επιβατών.

Σχετικά με τη γκάμα των κινητήρων, καμία πληροφορία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Αλλά μπορεί να θεωρείται βέβαιο ότι εκτός από τις κλασικές επιλογές βενζινης και ντίζελ, στην πλατφόρμα έχουν προβλεφθεί η υβριδική και ηλεκτρική έκδοση που θα ακολουθήσουν σε δεύτερη φάση. Στις εικόνες που δημοσιεύει το Carbuzz.com απεικονίζεται και η καμπίνα. Το σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο πρωτότυπο είναι χειροκίνητο, αλλά δεν μπορούν να εξαχθούν άλλα συμπεράσματα για την εικόνα της καμπίνας όταν αυτή θα είναι έτοιμη.

Και πότε θα είναι αυτό; Οι πηγές κάνουν λόγο για το δεύτερο εξάμηνο του 2019 ή το πρώτο του 2020. Σχεδόν ταυτόχρονα με το νέο Volkswagen Golf, και όχι μόνο. Κάπου εκεί αναμένεται και το επόμενο Opel Astra. Μην περιμένετε στο μεταξύ ότι άλλες μάρκες όπως η Hyundai, η KIA και η Toyota κάθονται και κοιτούν τον χρόνο να κυλά με σταυρωμένα τα χέρια. Αναμένεται «σφαγή» στα μικρομεσαία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube