Scoop: Φωτογραφίες της νέας Mercedes-AMG S 63 Coupé

Scoop: Φωτογραφίες της νέας Mercedes-AMG S 63 Coupé

Η επερχόμενη ανανεωμένη Mercedes-AMG S63 Coupé εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης σε δρόμους της Γερμανίας

Το αυτοκίνητο δοκιμής μας προϊδεάζει για τις αισθητικές αλλαγές που μπορούμε να περιμένουμε από το πολυτελές κουπέ και θα είναι ο άμεσος ανταγωνιστής της Bentley Continental GT.

Οι πιο χαρακτηριστικές αλλαγές θα είναι η νέα μάσκα που θα κατεβαίνει πιο χαμηλά και ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας που θα έχει τρεις κάθετες εισαγωγές αέρα. Η μάσκα βέβαια στο αυτοκίνητο δοκιμής είναι εντελώς καμουφλαρισμένη, αλλά πηγές μέσα από τη γερμανική εταιρεία λένε πως θα ενσωματώνει τη χαρακτηριστική οριζόντια μπάρα της Mercedes και θα έχει μεγαλύτερο σήμα. Αλλαγές θα έχει και το πίσω μέρος της S 63 Coupé με την κατάργηση των πλαϊνών εισαγωγών του προφυλακτήρα και ένα diffuser που δείχνει να έχει πιο ήπια σχεδίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανανεωμένο μοντέλο θα έχει μια μικρή αύξηση στην ιπποδύναμη. Να θυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή ο V8 με τα δύο τούρμπο αποδίδει 585 PS και 92 kgm ροπής. Οι τιμές αυτές είναι αρκετές για να εκτοξεύσουν το μεγάλο και βαρύ κουπέ στα 100 km/h από στάση σε 4,2” με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes-AMG S 63

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube