Scoop: Η Mercedes-Benz E63 AMG αποκαλύπτει το ρωμαλέο ντιζάιν της [video]

Scoop: Η Mercedes-Benz E63 AMG αποκαλύπτει το ρωμαλέο ντιζάιν της [video]

H Mercedes-Benz είναι έτοιμη να εξαπολύσει στην αγορά τον ολοκαίνουργια E63 AMG, καθώς την βλέπουμε πλέον σχεδόν χωρίς καμουφλάζ.

Η E63 AMG βρίσκεται επί θύραις και το λέμε αυτό καθώς έχει αρχίσει να βολτάρει στους δρόμους με κανονική βαφή και χωρίς το περισσότερο από το προηγούμενο καμουφλάζ της.

Η ούλτρα σπορ μπερλίνα της E-Class της σειράς W123, δηλαδή η E63 AMG όλον τον προηγούμενο καιρό απαθανατιζόταν με μπόλικο καμουφλάζ και σε μαύρο χρώμα, κάτι που μας φανέρωνε ότι αδιαμφισβήτητα επρόκειτο για ένα αυτοκίνητο προ-παραγωγής.

Το video που τράβηξε η walkoART στη Στουτγάρδη έπιασε «στα πράσα» δύο αυτοκίνητα, ένα λευκό κι ένα επενδεδυμένο με κάποιο είδος ντιζαϊνάτης ασημί μεμβράνης.  Όπως και να ’χει όμως, παρόλο που Ε63 δεν διαθέτει κάποιο πρωτοποριακό ντιζάιν απέχει παρασάγγας από μια κλασική αμ-ε-γκέ και διαθέτει ακόμη στοιχεία που στερείται για παράδειγμα E43 4MATIC. Όπως, το καπό με τις δύο «φούσκες» που σαφώς θα είναι ορατές κι από τη θέση του οδηγού. Αμερικανικό, αλλά μας αρέσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG C 63 S [video] 

Κατά τα ειωθότα, εισαγωγές αέρα, σπόιλερ και «φούστες» είναι τρισδιάστατα και με έντονες ακμές. Εντυπωσιακό στοιχείο, αλλά όχι χωρίς ουσία, καθώς το μόνο που δεν μπορείς να προσάψεις σε αυτή την Έψιλον ότι έχει μουσαντένιες εισαγωγές αέρα.

Βλέπετε, το νέο μοτέρ χρειάζεται μπόλικο φρέσκο αέρα για να φτιάχνει αντίστοιχα μπόλικη ισχύ με την απελθούσα που φορούσε μεγαλύτερο, 5,5λιτρο μπλοκ. Και όταν λέμε μπόλικη δύναμη, αν πιστέψουμε τις φήμες, θα πρέπει να περιμένουμε 612 PS στην έκδοση «S» που θα είναι αποκλειστικά τετρακίνητη, όπως φυσικά και η στάνταρ E63. Ωστόσο, το σύστημα τετρακίνησης δεν θα είναι τόσο περιοριστικό όσο στα πρόσφατα μοντέλα 4MATIC. Σύμφωνα με πληροφορίες το σύνολο της ισχύος θα μπορεί να περάσει και μόνο στους πίσω τροχούς, επικουρούμενο και από οδηγική ρύθμιση Drift Mode, έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις μεγαλοπρεπή και εντυπωσιακά ντριφτ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε τη Mercedes-AMG GT S [video]

Βέβαια, αν αυτό είναι κάτι που μπορεί να τρομάξει τον πιθανό ιδιοκτήτη, η στάνταρ E63 βρίσκεται καθ’ οδόν με 571 άλογα, αν και ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη από το λανσάρισμα του μοντέλου. Η Mercedes-Benz E63 διαθέτει ήδη την E43 με πατίνα AMG, αλλά φυσικά δεν είναι το ίδιο είδος αυτοκινήτου.

Η πιθανότερη ημερομηνία για τα τσαμπουκαλίδικα V8 της Ε-Class είναι αυτή της έναρξης του North American International Auto Show 2107, τον προσεχή Ιανουάριο στο Detroit. Βέβαια, το επίσης πιθανότερο πριν τα δούμε σε γυμνό μέταλλο στο σταντ της Mercedes-Benz, είναι να τρυπώσουν διαδικτυακά και επισήμως στους υπολογιστές μας.

[Πηγή video walkoart]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube