Scoop: Η νέα Mercedes-Benz GLB προ των πυλών

Scoop: Η νέα Mercedes-Benz GLB προ των πυλών

Αυτές είναι οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου SUV της Mercedes-Benz, που μάλλον θα ονομάζεαται GLB και θα καλύψει το κενό ανάμεσα στην GLA και την GLC

H GLB θα είναι η τελευταία προσθήκη στην ήδη μεγάλη γκάμα SUV της Mercedes-Benz. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνει ο φωτογραφικός φακός που συνέλαβε ένα αυτοκίνητο δοκιμών σε δημόσιο δρόμο.

Αν και η γερμανική εταιρεία δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει την εξέλιξη του νέου SUV, το πιθανότερο είναι πως η νέα GLB θα καλύψει το κενό ανάμεσα στην GLA και την GLC.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Mercedes-Benz GLC 220 d

Η GLB, την οποία περιμένουμε μέσα στο 2018, θα έχει πολλά κοινά μηχανικά μέρη με την B-Class, ωστόσο το πιθανότερο είναι να βασίζεται στο πλαίσιο της GLA, ουσιαστικά δηλαδή σε αυτό της Α-Class.

Αυτό σημαίνει πως οι 2κίνητες εκδόσεις θα έχουν την κίνηση εμπρός και θα μοιράζεται επίσης τους ίδιους κινητήρες. Φυσικά αναμένεται οι κορυφαίες εκδόσεις της GLB να είναι τετρακίνητες.

Η νέα GLB θα είναι ένα σαφώς πιο ευρύχωρο και πρακτικό SUV από την GLA με κύρια στόχευση την επίσης νεοφερμένη BMW X1, που αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι όσον αφορά τους χώρους στην κατηγορία των μικρομεσαίων premium SUV, και δευτερευόντως το Audi Q3.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube