Scoop: Αυτή είναι η φρεσκαρισμένη Mercedes-AMG A45;

Scoop: Αυτή είναι η φρεσκαρισμένη Mercedes-AMG A45;

Εντοπίσαμε μια φωτογραφία που πιθανότατα απεικονίζει τη facelifted Mercedes-Benz A45 AMG.

Οι αισθητικές επεμβάσεις στη φρεσκαρισμένη Mercedes-AMG A45 έχουν κρατηθεί στο μίνιμουμ δυνατό επίπεδο.

Οι μόνες επισημάνσεις που έχουμε να κάνουμε επί του θέματος και όσο μας αφήνει η φωτογραφία να παρατηρήσουμε είναι ο ελαφρός ανασχεδιασμός της μάσκας και το γυαλιστερό μαύρο περίγραμμα στις αεροεισαγωγές. Ανεπιβεβαίωτες αναφορές μιλούν και για διαφορετικά εσωτερικά γραφικά στα εμπρός φανάρια και σχεδίαση στο πάνω μέρος της μάσκας, κάτι που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε όμως λόγω της κακής ποιότητας της φωτογραφίας.   

Βέβαια, τα σημαντικά πράγματα, σε σχέση με το υφιστάμενο μοντέλο, κρύβονται κάτω από το καπό, όπως επισημαίνει και το άτομο που ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram. Έτσι η facelifted Mercedes-AMG A45 θα αποδίδει, κατά τα λεγόμενά του, 381 PS στη βασική έκδοση και 400 PS στη έκδοση «S». Την πρόθεση της Mercedes-Benz να ανεβάσει την ισχύ της A45 AMG σε επίπεδο τέτοιο, έτσι ώστε να αντιπαρατεθεί με τους 367 PS του επερχόμενου νέου Audi RS3 τη γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό. Όπως είχαμε και την ασφαλή πληροφορία για την έκδοση με τα 400+ άλογα.

Η πλήρης αποκάλυψη της νέας facelifted Mercedes-Benz A-Class 2016 ανμένεται σε μερικές εβδομάδες από σήμερα, ενώ η πρεμιέρα της με φυσική παρουσία θα γίνει στην ΙΑΑ 2016, στη Φρανκφούρτη, τον Σεπτέμβριο.

[Πηγή instagram]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube