Scoop: Νέο Audi A7 το 2017, εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης

Scoop: Νέο Audi A7 το 2017, εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης

Η δεύτερη γενιά του Audi Α7 εξελίσσεται ήδη, βασισμένη στο ελαφρύτερο σασί και στην αισθητική του Prologue concept.

Ένα «μουλάρι» της δεύτερης γενιάς του Audi Α7 που αναμένεται εντός του 2017 εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης. Η επόμενη γενιά του μεγάλου Audi θα χρησιμοποιεί την δεύτερη γενιά της πλατφόρμας MLB. Η οποία αναμένεται να είναι σημαντικά ελαφρύτερη από την αυτή που χρησιμοποιεί το σημερινό αυτοκίνητο, το οποίο λανσαρίστηκε το 2010.

Μια ιδέα για την εμφάνιση του νέου αυτοκινήτου μπορούμε να έχουμε ανατρέχοντας στο concept με το όνομα Prologue που είχε παρουσιάσει η Audi στο Los Angeles Motor Show το 2014. Σύμφωνα με πηγές εντός της εταιρείας, η σχεδίαση του Prologue προέκυψε από τα ήδη έτοιμα σχέδια του Α7. Στοιχεία από το Prologue θα ενσωματωθούν και στο επόμενο Α8, αλλά και στο Α9 που προορίζεται να ανταγωνιστεί την Mercedes S-Class Coupe. Παρόλα αυτά, η Audi υποστηρίζει ότι κάθε μοντέλο θα διατηρεί την δική του ξεχωριστή ταυτότητα.



Το Prologue είχε ένα πλαίσιο κατασκευασμένο από αλουμίνιο και κράματα χάλυβα υπέρ υψηλής αντοχής. Είχε μήκoς 5,1 m και ύψος 1,39 m. Δηλαδή 12,6 cm πιο μακρύ και 3 cm πιο χαμηλό από το τωρινό Α7. Ήταν επίσης 4 cm φαρδύτερο, στα 1,92 m. Το Α7 Sportback έχει δεχθεί ένα μόλις facelift πέρσι, το οποίο παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2014, πριν φτάσει στις εκθέσεις στο τέλος του χρόνου. Το επόμενο μοντέλο θα διατηρήσει την ίδια 5θυρη αρχιτεκτονική.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube