Qoros Model Young, προφανώς για νέους

Qoros Model Young, προφανώς για νέους

Η Qoros με ένα μικρό crossover επιχειρεί να τονώσει τις πωλήσεις της που παραμένουν χαρακτηριστικά χαμηλά στην εγχώρια, κινεζική αγορά.

Αυτό είναι το νέο Qoros Young, ένα μικρό SUV, καταφανώς προοριζόμενο για νέους σε ηλικία αγοραστές. Αν είστε βέβαια μεγαλύτερος δεν φανταζόμαστε ότι οι ντίλερ της Qoros θα αρνηθούν να σας το πουλήσουν.

Το παράδοξα περιοριστικό όνομα μπορεί να δημιουργήσει ακόμη περισσότερες δυσκολίες στην ήδη φτωχή σε πωλήσεις ισραηλοκινεζική Qoros. Για την Ιστορία να σημειώσουμε ότι η Chery Automobile είναι κατά 50% μέτοχος της Qoros, ενώ το άλλο 50% βρίσκεται στα χέρια της Kenon Holdings, θυγατρική της Israel Corporation.

Πάντως, το Model Young είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του τον Αύγουστο στο Chengdu Auto Show, ενώ το λανσάρισμά του στην εγχώρια αγορά θα γίνει το τελευταίο 3μηνο του 2017.

Το Model Young θα κινείται από έναν 4κύλινδρο 1.500άρη βενζινοκινητήρα τούρμπο, το πρώτο νέο μοτέρ της Qoros. Ο κατασκευαστής, από την ίδρυσή του το 2013, χρησιμοποίησε δύο μοτέρ: Ένα 1.600άρι 126 PS και ένα 1.600άρη τούρμπο με 156 άλογα. Και τα δύο είναι ό,τι προσφέρει με τα μοντέλα της η Qoros και παραμένουν χωρίς καμία ανανέωση από το 2013. Ο νέος 1.500άρης τούρμπο θα συνδυάζεται με 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ή 6άρι κλασικό αυτόματο με μετατροπέα ροπής, με την κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς.

Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν η Qoros θα διαθέσει στο μέλλον το Model Young και εκτός Κίνας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube