Ψηφιακή Ferrari F12tdf Aperta

Ψηφιακή Ferrari F12tdf Aperta

Στη Ferrari F12tdf αφαιρέθηκε ψηφιακά η οροφή της από την Evren Milano για να «αποκαλυφθεί» μια υποθετική έκδοση «Aperta».

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που τελειώνει, μάθαμε ότι η Ferrari F12 «Tour de France», όνομα που τελικά δεν τη επετράπη να χρησιμοποιήσει, ξεπούλησε κατά τα 799 κομμάτια της, έναντι άνω των 460 χιλιάδων το κομμάτι.

Με την παραγωγή λοιπόν προπωλημένη, χρειαζόταν κάτι στον ορίζοντα για να έχουν να ασχολούνται οι Ferraristi. Οπότε οι ικανότητες της Evren Milano στο Photoshop κούρεψαν την οροφή του F12tdf για να δημιουργηθεί η έκδοση Aperta. Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό να συμβεί στην πραγματικότητα, καθώς η F12 Berlinetta πάνω στην οποίο βασίζεται η F12tdf ποτέ δεν μελετήθηκε για να μπει στην παραγωγή χωρίς οροφή.



Ωστόσο ας μην ξεχνάμε την πολύ ειδική Ferrari F12 TRS που αποκαλύφθηκε το καλοκαίρι του 2014, ως μια και μοναδική F12 Berlinetta με ανοιχτό κόκπιτ. Το σχέδιο της Evren Milano ίσως συναντιέται λοιπόν με κάποιο άλλο, καλά καταχωνιασμένο στα συρτάρια του τμήματος Ferrari Special Projects, για μια μελλοντική περιορισμένης παραγωγής F12tdf Aperta. Με το ανάλογο τίμημα των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ που εκτιμάται ότι στοίχισε η F12 TRS, φέρνοντας δυσανάλογα περισσότερα χρήματα στα ταμεία του Maranello από την πραγματική αξία της, όπως εξάλλου έκανε και η TRS.

[Πηγή emilano.com μέσω FerrariOwnersClubNL]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube