Το πρώτο αυτοκίνητο της Lynk&Co [video]

Το πρώτο αυτοκίνητο της Lynk&Co [video]

Ο Κινέζος κατασκευαστής μας παρουσιάζει το νέο του αυτοκίνητο που αποτελεί μέρος μιας μεγάλης γκάμας υπηρεσιών μετακίνησης.

Η νέα μάρκα της Geely, η Lynk&Co, μας δίνει μια πρώτη γεύση από το πρώτο της αυτοκίνητο που θα λανσαριστεί στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η Geely, ιδιοκτήτης της Volvo και των Λονδρέζικων ταξί, θα αποκαλύψει το νέο μοντέλο στην εκδήλωση της φίρμας Lynk&Co αύριο το βράδυ 19 Οκτωβρίου.

Το νέο μοντέλο θα ανήκει στην κατηγορία των crossover και θα μπορεί να διατίθεται ως μέρος υπηρεσιών car sharing. Στο βίντεο μάλιστα που θα δείτε, το νέο μοντέλο θα συνδυάζεται με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν ενοικίαση ποδηλάτου και χρήση smartphone και cloud για την κράτηση αυτοκίνητου. Στόχος της Lynk&Co είναι να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αντιλαμβάνεται τις μετακινήσεις.

Όπως είναι ευκόλως κατανοητό, το νέο μοντέλο αποτελεί μέρος της συνεργασίας της Volvo με την Geely για το νέο crossover XC40. Αυτό σημαίνει ότι θα βασίζεται στην ίδια πολυδιαμορφώσιμη πλατφόρμα CMA και θα χρησιμοποιεί και τον καινούριο 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την Lynk&Co θα μάθουμε αύριο το βράδυ.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube