Πρώτη φωτογραφία του νέου Fiat 500 MY2016

Πρώτη φωτογραφία του νέου Fiat 500 MY2016

Aυτοκίνητο που πουλάει σαν ζεστό μπριός είναι σαν την ομάδα που κερδίζει: αμφότερα δεν αλλάζουν αισθητά.

Στα χνάρια του ΜΙΝΙ και της Porsche 911 βαδίζει η Fiat. Ορθώς, διότι πρέπει να δίνεις στους πελάτες σου αυτό που ζητούν – και το 500ράκι το ζητούν και μάλιστα πολύ σε Ευρώπη και Αμερική.

Γνωρίζαμε ήδη, από φωτογραφίες, πως το ανανεωμένο πολυτελές μίνι, η πρεμιέρα του οποίου είναι προγραματισμένη για την 4η Ιουλίου, θα πρέπει να είσαι αρκετά παρατηρητικός για να το ξεχωρίσεις από το προηγούμενο.

Τώρα το βλέπουμε και ολόκληρο μια και φωτογραφήθηκε χωρίς καμουφλάζ κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ενός διαφημιστικού σποτ. Με λίγη προσπάθεια φαίνεται πως το Series 4, όπως είναι ο εσωτερικός κωδικός του, έχει μεγαλύτερα και πιο ωοειδή σε σχήμα εμπρός φωτιστικά σώματα, ελαφρώς ανασχεδιασμένη μάσκα και διαφορετικές επενδύσεις χρωμίου.

Η μοναδική φωτογραφία δείχνει το εμπρός τμήμα αλλά έχουμε ήδη δει ότι πίσω θα υπάρχουν νέος προφυλακτήρας και LED φώτα ενώ τα έγγραφα που είχαν διαρρεύσει αποκάλυπταν πως το φρεσκαρισμένο 500 θα έχει μεγαλύτερα εμπρός φρένα, αλλαγές στο ταμπλό και τις ταπετσαρίες και το σύστημα πολυμέσων U connect.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube