Πρώτες φωτογραφίες της ανοιχτής Ferrari 458 Speciale

Πρώτες φωτογραφίες της ανοιχτής Ferrari 458 Speciale

Αποκαλύφθηκε πρόωρα η ανοιχτή έκδοση της Ferrari 458 Speciale, η οποία πιθανότατα δεν θα ονομάζεται απλώς Speciale Spider.

Περιμέναμε την επίσημη παρουσίαση της ανοιχτής έκδοσης της Ferrari 458 Speciale την ερχόμενη εβδομάδα, όμως ήδη διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της από δύο διαφορετικές πηγές.

Η ανοιχτή 458 Speciale, που σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα έχει ένα σαφώς πιο εμπνευσμένο όνομα από το μάλλον προβλέψιμο Speciale Spider, εκτέθηκε σε υποψήφιους πελάτες σε αίθουσα του Maranello και κάποιος εξ' αυτών δεν δίστασε να φωτογραφήσει το κίτρινο μοντέλο προπαραγωγής.

Διακρίνεται καθαρά η δίχρωμη φαρδιά λωρίδα που διαφέρει από αυτή της κλειστής Speciale και φαρδαίνει στο πίσω μέρος έτσι ώστε να αγκαλιάσει τα πίσω φώτα. Άλλωστε το ίδιο ακριβώς βλέπουμε και στις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει λίγο νωρίτερα την ίδια μέρα, οι οποίες εμφανίζουν δύο εκδοχές της ανοιχτής 458 Speciale μέσα από κάποιον ψηφιακό configurator της Ferrari.

Η ανοιχτή Ferrari 458 Speciale αναμένεται να φοράει τον ατμοσφαιρικό V8 605 ίππων της κλειστής έκδοσης χωρίς αλλαγές. Ίσως να είναι και το τελευταίο ατμοσφαιρικό μοντέλο της σειράς, αφού ως το 2016 περιμένουμε την τοποθέτηση κινητήρα turbo στην 458 Italia.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της ανοιχτής Ferrari 458 Speciale θα γίνει την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube