Πρώιμη ανανέωση για το Ford EcoSport

Πρώιμη ανανέωση για το Ford EcoSport

Η Ford θα προχωρήσει στην ανανέωση της ευρωπαϊκής έκδοσης του EcoSport τον Μάιο λόγω των χαμηλών πωλήσεων.

Η Ford αποφάσισε να προχωρήσει εσπευσμένα στο αισθητικό φρεσκάρισμα της ευρωπαϊκής έκδοσης του EcoSport, του μικρού της crossover που βασίζεται στο πάτωμα του Fiesta.

Οι πωλήσεις του EcoSport από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι τον Νοέμβριο του ιδίου έτους περιορίστηκαν σε 11.257 αυτοκίνητα, τη στιγμή που το Renault Captur, το best seller της κατηγορίας, πέτυχε το αντίστοιχο διάστημα το ιλιγγιώδες νούμερο των 149.701 πωλήσεων. Η χαώδης αυτή διαφορά οδήγησε το Μπλε Οβάλ στην απόφαση να αναθεωρήσει την αισθητική του πίσω μέρους του EcoSport, αρχής γενομένης από το Μάιο, αφαιρώντας τη ρεζέρβα που ήταν τοποθετημένη στην πέμπτη πόρτα. Εκπρόσωπος της Ford δήλωσε στην Autonews Europe ότι η διάταξη αυτή θα είναι επίσης διαθέσιμη, αλλά επί παραγγελία και χωρίς έξτρα χρέωση.

Ο ανασχεδιασμός του EcoSport θα περιλαμβάνει επίσης νέα, πιο ποιοτικά πλαστικά στην καμπίνα και αλλαγές στη ρύθμιση της ανάρτησης. «Θέλουμε να δώσουμε ακόμα πιο ισχυρή νότα “Fiesta” στο μικρό μας crossover», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ford.

[Πηγή Automotive News Europe

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube