Πλήρης γκάμα Alpine από τη Renault μετά το σπορ κουπέ;

Πλήρης γκάμα Alpine από τη Renault μετά το σπορ κουπέ;

Το νέο Renault Alpine είναι σχεδόν έτοιμο, και αν το κοινό ανταποκριθεί θετικά σε αυτό ίσως προκύψουν και άλλα μοντέλα κάτω από την ίδια ομπρέλα.

Το νέο σπορ μοντέλο που ετοιμάστηκε με τη συνεργασία της Renault με την Caterham, παρότι η δεύτερη αποσύρθηκε από την κοινοπραξία, είναι σχεδόν έτοιμο. Και αν κριθεί επιτυχημένη κίνηση θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα με το όνομα Alpine.

Οι συνεργάτες μας του βρετανικού Autocar είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Laurens van den Acker, τον επικεφαλής σχεδιασμού της Renault, στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Μόσχας. Ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψει μια ολόκληρη γκάμα εκδόσεων Alpine, αν το κοινό υποδεχθεί θερμά το σπορ μοντέλο που αναμένεται το 2016.

«Πρέπει να δράσουμε ως σωστοί επαγγελματίες. Αγαπάμε την Alpine αλλά πρέπει η επιχείρησή μας να είναι κερδοφόρα. Ας πετύχουμε τον στόχο μας με το πρώτο μοντέλο και μετά ελπίζω να φτιάχνω μοντέλα Alpine για όλη την υπόλοιπη ζωή μου», δήλωσε ο van den Acker. Για το νέο σπορ κουπέ της Alpine πάντως δεν αποκάλυψε καμία νέα πληροφορία. Είπε μόνο ότι η εμφάνισή του δεν θα έχει καμία σχέση με το –εικονιζόμενο- πρωτότυπο που είχε εμφανιστεί στο Goodwood Festival of Speed το 2012.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube