Πλήρης αποκάλυψη για το ανανεωμένο Dacia Duster

Πλήρης αποκάλυψη για το ανανεωμένο Dacia Duster

H Dacia μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες για το ανανεωμένο της Duster

Μία ημέρα πριν την επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση της Φρανκφούρτης, η Dacia μας παρουσιάζει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου Duster.

Εκτός από τις αισθητικές αλλαγές που εντοπίζονται στην σχεδίαση των προφυλακτήρων, την μάσκα, τα νέα φανάρια με φώτα ημέρας τύπου LED, τις διαφοροποιημένες ράγες οροφής και τις νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου με ελαστικά M+S, το ανανεωμένο Duster θα διαθέτει ακόμα νέα έκδοση κινητήρα και διαφοροποιημένο εσωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα έκδοση κινητήρα που προστίθεται είναι βενζίνης με τον 1.2 TCe και αποδίδει 125 ίππους. Συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο και στον βασικό εξοπλισμό της διαθέτει ESC, όπως όλες οι εκδόσεις κινητήρα Euro 5.

Στο εσωτερικό, οι μεγαλύτερες διαφορές εντοπίζονται στο ανασχεδιασμένο ταμπλό με τα καλύτερα πλαστικά. Αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι το νέο σύστημα πολυμέσων Dacia Media Nav, που μπορεί να συνδεθεί και με smartphone. Ακόμα, ο εξοπλισμός και η εργονομία έχουν βελτιωθεί χάρη στην προσθήκη του cruise control και την τοποθέτηση των διακοπτών των ηλεκτρικών παραθύρων στα πάνελ των θυρών.

Στον τομέα του εξοπλισμού, συναντάμε ακόμα δύο νέα χαρακτηριστικά που στόχο έχουν την εξοικονόμηση καυσίμου. Το πρώτο σύστημα είναι το Eco Mode (που απαντάται σε μερικές εκδόσεις) που όταν είναι ενεργοποιημένο μειώνει την απόδοση του κινητήρα και του κλιματισμού, ενώ το GSI (Gear Shift Indicator) ενημερώνει τον οδηγό για το ποια σχέση πρέπει να έχει στο κιβώτιο για καλύτερη σχέση απόδοσης/οικονομίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube