Πατάει Ευρώπη το νέο Jeep Compass [video]

Πατάει Ευρώπη το νέο Jeep Compass [video]

To νέο SUV θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης.

Το νέο Jeep Compass παρουσιάστηκε πριν πέντε μήνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και τώρα ήρθε η ώρα για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο.

Σύμφωνα με την Jeep, το νέο μικρομεσαίο SUV, Smedium (Small και medium) το λένε οι σχεδιαστές του, ενστερνίζεται πλήρως τις αξίες της αμερικανικής φίρμας και προσφέρει τις καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες στην κατηγορία.

Η σχεδίασή του συνδυάζει πολλά στοιχεία από τα δύο άκρα της γκάμας της Jeep, από το σκληροτράχηλο δηλαδή Wrangler και το πολυτελές Grand Cherokee, ενώ όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα μοντέλα της εταιρείας, έτσι και αυτό προσφέρεται και σε έκδοση Trailhawk με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και αρκετές αλλαγές που αναδεικνύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Από τις λίγες πληροφορίες που δίνει η Jeep στο ευρωπαϊκό δελτίο τύπου, το νέο Compass διατίθεται παγκοσμίως με 17 συνδυασμούς κινητήρα και μετάδοσης, προσφέρει άνεση εντός και εκτός δρόμου, καθώς και ικανούς χώρους και υψηλή δυνατότητα σύνδεσης.

Το νέο Compass θα τοποθετηθεί στην γκάμα της Jeep ανάμεσα στα Renegade και Cherokee, και η εμπορική του καριέρα θα ξεκινήσει λίγο μετά το καλοκαίρι.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για το Compass ευρωπαϊκών προδιαγραφών θα μάθουμε την ερχόμενη εβδομάδα στην Έκθεση της Γενεύης.

[Πηγή: Jeep]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube