Παρουσιάστηκε το νέο Subaru Legacy [videos]

Παρουσιάστηκε το νέο Subaru Legacy [videos]

Στην έκθεση του Σικάγο αποκαλύφθηκε η νέα γενιά της ναυαρχίδας της Subaru.

Την έκτη γενιά του οικογενειακού της παρουσίασε η Subaru στην έκθεση του Σικάγο.

Το νέο Legacy ακολουθεί την νέα σχεδιαστική γλώσσα της Subaru, αλλά δυστυχώς δεν μας παραπέμπει με την εμφάνισή του στο Legacy Concept που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο.

Κύρια χαρακτηριστικά της εμφάνισής τους είναι οι έντονοι θόλοι των τροχών, η νέα εξάγωνη μάσκα που είναι ενσωματωμένη στον προφυλακτήρα, η χαμηλή γραμμή οροφής που παραπέμπει σε κουπέ και τα νέα φώτα σε σχήμα C.

Οι κινητήρες που απαρτίζουν την γκάμα του μοντέλου είναι προς το παρόν δύο βενζίνης. Ο βασικός επίπεδος 4κύλινδρος κινητήρας των 2,5 λίτρων αποδίδει 175 ίππους, ενώ ο 6κύλινδρος επίπεδος των 3,6 λίτρων αποδίδει 256 ίππους. Τα κιβώτιο ταχυτήτων είναι και στις δύο περιπτώσεις αυτόματο Lineartronic CVT. Αργότερα, στην γκάμα κινητήρων θα δούμε να προστίθενται και βενζινοκινητήρες μικρότερου κυβισμού, αλλά και πετρελαιοκίνητη έκδοση. Ακόμα, το ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης είναι καινούριο και η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω του ανανεωμένου συστήματος Symmetrical All-Wheel Drive με Active Torque Split.

Στο εσωτερικό, κυριαρχεί η μίνιμαλ σχεδίαση με την προσεγμένη εργονομία που μας έχει συνηθίσει η ιαπωνική εταιρεία, ενώ σύμφωνα με την ίδια έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υλικών, πλαστικών και μη. Ακόμα τα καθίσματα είναι νέας σχεδίασης, ενώ υπάρχει και σύστημα πολυμέσων με 12 ηχεία και οθόνη 6,2”.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube