To «παλιό» Nissan Navara παραμένει στην Ευρώπη

To «παλιό» Nissan Navara παραμένει στην Ευρώπη

Η Nissan ανανέωσε την απερχόμενη γενιά του Navara ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά.

Το νέο Nissan Navara παρουσιάστηκε επίσημα τον περασμένο Ιούνιο (12η γενιά), διατίθεται ήδη στις ασιατικές αγορές και τις δυνατότητές του είχαμε την ευκαιρία να δούμε στην επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου στην Ταϋλάνδη. 

Παραδόξως
όμως, το απερχόμενο μοντέλο είναι αυτό που θα συνεχίσει να εκπροσωπεί το όνομα «Navara» στην Ευρώπη. Για το λόγο αυτό υπέστη ένα ελαφρύ facelift που περιέλαβε μικρές κοσμητικές και μηχανολογικές αλλαγές.

Το «ευρωπαϊκό» Navara θα είναι διαθέσιμο σε επιπλέον δύο νέα χρώματα (μπρονζέ και γκρι), ενώ διαφορετικής σχεδίασης θα είναι πλέον και οι ζάντες των 17”, αλλά και το σύστημα Vehicle Dynamic Control (VDC) θα είναι στάνταρ στοιχείο εξοπλισμού σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου.

Οι εκδόσεις SE και LE θα διατίθενται με νέο πακέτο διακόσμησης της καμπίνας για αναβαθμισμένη αίσθηση και εικόνα. Βέβαια, η κύρια αλλαγή στην έκδοση LE είναι ότι θα διατίθεται με τον 2,5λιτρο κινητήρα dCi της Renault με τους 144 PS που μέχρι τώρα το είχαμε δει μόνο στη βασική έκδοση XE.

Όλες οι άλλες διατιθέμενες εκδόσεις θα πωλούνται το ίδιο μοτέρ, αλλά στην ισχυρή έκδοση με τους 190 PS και η κορυφαία έκδοση LE θα μπορεί να φορά επίσης τον 3λιτρο V6 με τους 231 PS. Αυτό το τελευταίο μοτέρ συνδυάζεται με 7άρι αυτόματο σασμάν.

[Πηγή Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube