Pagani: Huayra Roadster το 2016

Pagani: Huayra Roadster το 2016

Μπορεί να υπολείπονται ελάχιστα αντίτυπα για να ολοκληρωθεί η παραγωγή, ωστόσο αυτό δεν θα σημάνει και το τέλος της Huayra.

O PR Manager της Pagani, Luca Venturi, αποκάλυψε ότι του χρόνου το ιταλικό hypercar θα αποκτήσει ανοιχτή έκδοση.

Αυτή τη στιγμή, κατασκευάζεται το 71ο από τα 100 μόλις αντίτυπα της Huayra. Απομένουν λοιπόν άλλα 29 τα οποία, με τον περιορισμένο ρυθμό παραγωγής τους, αναμένεται να παραδοθούν στους αγοραστές τους μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αν και την περιμέναμε τον άλλο μήνα, η Huayra Roadster θα παρουσιαστεί στη Γενεύη το 2016. Μέχρι τότε, ωστόσο, ο Venturi άφησε να εννοηθεί ότι η Pagani μπορεί να έχει μια έκπληξη για τους φαν και οι πελάτες της.

Φήμες θέλουν μια έκδοση πίστας, αντίστοιχη της Zonda R, να βρίσκεται υπό εξέλιξη με στόχο, βέβαια, το απόλυτο ρεκόρ στην πίστα του Nürburgring – αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται ούτε βεβαίως και διαψεύδεται.

Επίσης, το νέο εργοστάσιο της Pagani, που απέχει μόλις 20 μέτρα από το παλιό (το οποίο θα στεγάζει πλέον το τμήμα R&D), θα είναι έτοιμο τον αργότερο τον Ιούλιο.

Η παραγωγή δεν πρόκειται πάντως να αυξηθεί από το σημερινό όριο των 45 μοντέλων το χρόνο: «Τα αυτοκίνητά μας είναι σπάνια», είπε ο Venturi, «και αυτό είναι κάτι που δεν σκοπεύουμε ν’ αλλάξουμε».

[Πηγή: Autoblog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube